diumenge, 28 d’agost del 2011

Endavant a Sant Julià

Els Kings aconsegueixen dues victòries treballades en la primera jornada del torneig Unnim de bàsquet i es perfilen com a favorits per acabar primers de grup. Això si, amb algun entrevanc que farà difícil aconseguir el trofeu

Sacromonte Kings 43 - Vaka t'estrelles 37
Sacromonte Kings 38 - Corte d'Ucla 34

El matí va començar amb un gran partit dels Kings que s'enfrontaven als dos cops campions del trofeu Unnim, Vaka t'estrelles. Els Sacros van sortir molt concentrats i van fer un partit de menys a més, controlant sempre el marcador i guanyant comodament el que sabien que seria el partit decisiu del grup. Destacable l'actuació d'en Marc Ustrell omnipresent.

A la tarda els Kings s'enfrontaven contra l'equip d'en Marçal, teòricament un rival més assequible, més i tot, considerant que havein canviat molts jugadors, i que no havien jugat mai junts. Però la cosa no va anar així, desprès d'un inici en que els paios semblava que s'escapaven en el marcador 16-7. Corte d'Ucla va capgirar el partit 22-24. Els Sacros patien el cansanci d'haver fet un partit intens al matí i per colmo, l'Andrès es lesionava en una jugada sota l'anella. Per sort una traumatologa present al pavelló li posava l'hombro a puesto i no haviem d'anar a l'hospital.

L'últim quart va ser d'infart, màxima igualtat, alternatives en el marcador, moltes faltes del contrari per tallar el joc dels kings, però sobretot, i altre cop un immens Marc Ustrell, que en els 3 minuts finals va clavar 7 punts (2 tirs lliures, un basquet de 2 i un triple) que donaven la victòria als Kings. 38-34.

Ara Sacromonte afronta l'últim partit del grup sabent que si guanya serà primer de grup, però també sabent que les baixes i el desgast físic faran díficil la victoria en la fase final.