dimarts, 5 de febrer del 2013

La banqueta demana pas

Sacromonte Kings 69 - Pocos y Cobardes 39

Amb les baixes de l'Ander, el Dani, l'Aleix i el Riki, Sacromonte s'enfrontava a l'equip (en teoria) més fluixet del grup. Els kings eren conscients de que no podien fallar i van sortir a jugar amb una idea molt clara: el partit s'havia de controlar de bon començament i calia jugar amb molta concentració des del primer minut.

De seguida l'Andrés i el Cesc van agafar la iniciativa, però Pocos y Cobardes va respondre amb contundència des de la línia de 6,25. Sacromonte es mantenia amb petits avantatges però no aconseguia acabar de marxar al marcador. Aquesta igualtat es va mantenir fins al minut 12, moment en el que Pocos y Cobardes va posar-se per primera i única vegada pel davant al marcador: 15-16. Això va fer reaccionar als kings, que liderats per uns Ustrell i Marçal molt efectius van ser capaços de donar la volta al marcador i marxar al descans amb un máxim avantatge de de 21-16.

Al segon quart Sacromonte va ajustar molt més els marcatges sobre els jugadors exteriors rivals i els va forçar a provar les accions individuals. Mentrestant a l'altra cistella el Jac i el Miku van començar el seu recital particular. El Jac amb 3 triples i el Miku anotant tot el que sortia de les seves mans. A la festa es van afegir el Cesc i el Marçal, que amb les seves aportacions van acabar de rematar al rival i van permetre als kings arribar a la mitja part amb un cómode avantatge de 43-27.

A la represa, amb el partit ja guanyat, Sacromonte només s'havia de preocupar de no perdre'l. I això passava per mantenir la intensitat en defensa. I no només la van mantenir si no que els kings van ser capaços de deixar al rival amb només 8 punts en aquest quart. Pocos y Cobardes es va trobar amb un auténtic mur defensiu que no van ser capaços de superar. El marcador de 62-35 reflexava clarament el que havia passat a la pista

El darrer quart  va ser un auténtic tràmit. Amb el partit totalment decidit l'arbitre va voler acabar quan abans millor i va optar per retallar el quart a 10'. Tampoc va voler pitar gaires faltes i això va fer que anotar fos pràcticament imposible. Qualsevol intent d'aproximar-se a la cistella era tallat amb un seguit de faltes, especialment sobre els homes alts. Si a això afegim la manca d'encert de tots dos equips als tirs lliures s'enten com es va arribar a produir un parcial tant escarransit: 4-1.

Tant feia. Fins i tot amb un quart final tant dolent els kings van signar un partit molt complet. 101 de valoració total. 18 assistències, 20 pilotes recuperades, i 62 punts en només 3 quarts. L'Andrés va ser el KMI del partit, amb un 25 de valoració. I tota la resta de l'equip va estar en valoracions positives. Cal destacar la gran actuació de jugadors que habitualment conformen la segona línia, com el Miku i el Marçal. Dimarts Sacromonte s'enfronta a Wild Pea, posiblement el rival més complicat del grup, però l'equip està en ratxa i la victòria és molt més que possible. Sisla!

Parcials: 21-16 / 22-11 / 19-8 / 4-1