dissabte, 21 de desembre del 2013

Los cocoles 2013-2014 J10

Últimament la veritat és que s'ha d'estar molt atent a les actuacions dels taules... perquè això de sumar sembla que és més complicat del que ens pensavem.

Aquest cop però deixarem que sigui l'altre equip el que prengui l'iniciativa, perquè sincerament després tot és massa liós.

Això sí, les estadístiques les penjarem com toquen!

S'ha de dir que el nivell d'encert va se molt baix, i que en qualsevol altre partit això ens hagués passat factura, però en aquest cas, gràcies al domini del rebot va tenir una impoortància menor... i el joc interior dels Sacros van poder fer uns bons números, amb 4 d'ells amb dobles dígits en valoració... i er tito Aleix, ara que tot ho veu doble també va fer unes fantàstiques dobles figures!


Així que nanos, bones festes, no mengeu massa turrons que ens queda una segona fase (que comença de zero) en la que hem d'aconseguir evitar finals fatídics com els de la primera fase.

La primera setmana tancarem la primera volta davant dels Golfos... vells coneguts de la final de l'any passat... partit de tràmit per nosaltres, i ells es podrien estar jugant la permanència, però que ha de servir per entonar-nos per començar amb empenta la segona fase!

Bones festes i Sisla!