dimecres, 23 de juliol del 2014

Mercato


S’obre el mercat d’estiu i els Kings estarien interessats en incorporar un jugador per la temporada que ve. Sembla que el perfil que fa falta a l’equip és el d’un jugador amb bon tir exterior i capacitat de fer de base.

Sacromonte presenta un dels equips més competitius de la lliga pel que fa al joc interior, però sovint manca encert des de la línia de 6,25. Un altre handicap és el fet de disposar només de dos bases purs, fet que condiciona molt a l’equip quan un dels dos és baixa. D’altre banda, la doble paternitat d’en Jac pot fer que un dels bases estigui absent als inicis de la lliga.

La cerca d’un base tirador en el mercat no és tasca fàcil però. FC. Barcelona i Valencia Basket ja han fet els deures lligant Satoransky i Vives; sembla que la dissolució de Bilbo Basket podria deixar lliure Raül Lopez, però els Kings estarien explorant una via més revolucionaria i apostarien pel retorn de Jordi Castelló a l’equip.

L’ex-jugoplastik encaixaria a la perfecció amb el perfil desitjat i podria estar disposat a reincorporar-se a la competició, sempre que fos amb la samarreta dels Sacromonet Kings (és la única que té a casa, i això podria abaratir el cost de la seva contractació).


Les negociacions seran intenses, però en les darreres setmanes els Kings podrien tancar el seu fitxatge.