dijous, 21 d’octubre del 2010

Derrota il·lusionant

Grillos 65 - Sacromonte Kings 56

Els Payos perden el primer partit de la lliga, jugat amb una gran intensitat i amb un encert en el tir del rival fora del normal.

Sacromonte Kings va saltar a la pista presentant-se amb un "Aiiiii que me lo quitan de las maaaaNOS!!!" i 8 jugadors. Finalment els encostipats, fisures i tormells van probocar més baixes de les previstes, però aquest fet no va intimidar als payos que van sortir amb força i situant-se per davant en el primer parcial.

Grillos, un equip amb experiència (2 cops guanyador de la lliga) va treure l'orgull, i amb el contraatac i el tir exterior va capgirar el partit. Malgrat tot, no aconseguien obrir el forat que volien i el partit seguia igualat fins al final del tercer quart.

De fet, semblava que la dinàmica era més de Sacromonte que de Grillos, els payos recuperaven pilotes i sortien al contraatac, jugaven amb dnimisme en l'atac estàtic i dominaven el joc interior, tot i la duresa dels pivots contraris. Però Grillos tornava la moneda amb la inspiració individual de dos dels seus jugadors que enxufaven triples amb els ulls tancats, i intentanven tallar la inspiració dels payos amb nombroses protestes a l'arbitre i tallant el joc.

A l'últim quart, un petit baixon de Sacromonte va fer que Grillos agafes ventatge de 13 punts, amb 2 triples consecutius, però Sacro ho va provar tot, i amb una defensa indivifdual press es va situar a 5 punts quan falteven 30 segons. Llavors, els nervis, i altre cop la inspiració desmesurada dels cracks de Grillos van fer que no hi hagues opció.

Llastima, ens queda el repte de guanyar a aquest equip, cosa que no em aconseguit mai. Destacable l'actuació del nou fitxatge, en Dani va fer un partidàs amb 19 punts i un joc sense pilota impresionant.

Força Sacromonte!

1 comentari:

Gus ha dit...

Ostres tu, em vaig quedar amb les ganes de veure-us! Devia ser un partit intens! Dels que agraden encara que es perdin.
Ja guanyarem el proper :)