dimecres, 27 d’octubre del 2010

Primera victòria!

Kings 47 – A-redux 38

Sacromonte Kings guanya el primer partit malgrat les baixes, exhibint un basquet de llums i ombres.

El començament del partit va ser d’especulació i anàlisi del rival en 4 minuts el marcador reflexava un 3-4. Llavors els Payos van començar a fer el que millor saben, robar pilotes i córrer (@@@.corre) obrint forat en el marcador 21-10 al primer quart.

Quedava molt partit i els kings van optar pel basquet control, vistos els pocs efectius que tenien. Això, juntament amb el criteri permissiu sota els aros que mostrava l’abitre van fer que l’anotació baixes substancialment 7-8 al segon quart.

A la segona part A-redux va optar per una defensa semipresionant per esgotar les seves opcions, i la manca de bases de Sacromonte va fer que hi haguessin certs problemes (sort que va venir el Jordi a donar suport!). 0-6 de parcial que acostava els contraris en el marcador a 4 punts. Però els payos tornaven la moneda amb un Aleix poderós a la pintura 38-24 al final del 3er quart.

A l’últim quart A-redux va intentar capgirar el partit a la desesperada amb un bon encert en el tir exterior, però els kings van saber controlar els nervis i es van endur el partit.

Molt positiu el primer quart de Sacro i el demostrar un bon control i gestió dels avantatges en el partit, pensant en els efectius que teníem ahir.

Negatiu el no saber rematar el contrari quan estava mal ferit.