dimarts, 23 de novembre del 2010

Bon partit però ens va faltar un punt (bé més aviat 6)

Sacro 55 - Los Labios 60

Com ja ens ha passat en uns quants partits aquesta temporada, i a diferència de l'anterior, els payos vam sortir endollats i en els primers minuts els vam endosar un parcial de 8-0 amb una gran defensa de tot l'equip i amb un Marçal i sobretot un Andreu molt incisius en atac.
Semblava que los Kings controlaven el ritme, evitant contratacs i circulant la pilota en atac.
Però poc a poc Los Labios es van anar ficant al partit, fent-nos dues o tres vegades una porta enrera que tant ens costa defensar, i en atac va haver un moment en el que no teniem a cap dels dos bases (Riki i Andrés) i ho vam notar. Així van anar recuperant i el primer quart va acabar amb un 22-18, pèrò segurament nosaltres teniem la sensació d'estar guanyant de més.

Al segon quart vam començar més apagats, com adormits i ells ens van castigar molt al contratac (pobre balanç defesiu en alguns moments), i a sobre les van començar a endollar des de fora del perímetre. A banda ens costava circular la pilota i no hi havia encert en el tir, però poc a poc l'equip es va anar refent, però sense saber recuperar l'escletxa que los Labios havien obert (7 -16).

Passada la mitja part vam reaccionar tímidament, en un quart que el vam gunayar però va ser bàsicament igualat, on els de Sacromonte van alternar pèrdues estúpides amb accions ràpides i bon moviment de la pilota, tot i que en general ens costava passar del mig camp i ens perdiem amb una mica massa de vot. Vam canviar una mica la defensa durant una estona a una 2-1-2 amb bon resultat, però en l'atac teniem excessiva dependència de l'Andreu, i només es veia acompanyat per alguns punts del Marçal, Andrés i Riki (i potser algú més que em deixo).

En l'últim quart la dinàmica és va mantenir, cada cop l'anotació per totes dues bandes va ser més escasa, i tot que vam començar el quart només 3 avall, no vam saber remuntar el resultat en un quart que se'ns va fer una mica curt.

En general podem dir que va ser un bon partit, amb alts i baixos i on el segon quart ens va fer molt de mal. També ens va mancar una mica de direcció des de la banqueta, per anar movent les peces que a cada moment necessitava l'equip, però som tots una mica tímids i no ens agrada manar (perdoneu però algú ho havia de dir).

Atenció tota semblança amb la realitat és pura casualitat (Jac com t'ho fas per enrecordar-te de tot, amb la seva cronologia... si jo amb prou feines recordo el que vaig fer jo!)