dimecres, 10 de novembre del 2010

Lliçó

Kings 37 – Carloses 70

Pallissa de Carloses als kings sense res a objectar. Encert, força, dinamisme, en definitiva lliçó de basquet de Carloses, un equip que juga de memòria.

Miratge a l’inici del partit, quan en Marçal posava el 2-0 a favor dels Kings. Ja es veia que el rival tenia una categoria inusual, però els payos van aguantar fins el minut 8, quan el Ceti posava el 8-11 en el marcador amb un triple. A partir de llavors, vendaval de recuperacions de Carloses que sortien al contraatac i deixaven el primer parcial en un contundent 8-20.

Al segon quart, Carloses va seguir amb el recital, ara des de la línia de 3, circulant la pilota a una velocitat altíssima, i clavant tot els que llançaven. Sacromonte va baixar els braços al sentir la impotència de no arribar mai a temps als moviments del contrari. 11-26 de parcial al segon quart. Això si amb una gran assistència de l’Arnau (emulant Jason Williams) passant una pilota per sota de las cames del contrari al contraatac.

A la segona meitat, els Payos van treure l’orgull i, ja que estaven reben una lliço de basquet, van decidir aprendre’n alguna cosa. La defensa va ser molt agresiva potser de les millors que em fet mai, però es notava que Carloses estava acostumat a aquest nivell i, tot i que amb més dificultats van tornar a guanyar el quart clarament. 7-16 de parcial.

A l’últim quart, els kings van millorar l’atac i van començar a anotar. Carloses va baixar una mica la intensitat, i Sacromonte va aconseguir, per fi acoblar la defensa, guanyant el parcial de 4rt quart. 8-11.

Finalment derrota de pallissa, que comença a posar difícil la classificació pel primer grup.

Positiu el poder practicar la nostra defensa contra un equip que ataca de meravella. Si defensem amb la intensitat que ho vam fer a la segona part en el que queda de lliga, passem segur. I positiu també, el no baixar els braços quan les coses van mal dades i aconseguir guanyar l’últim quart.

Negatiu, l’encert en el tir que ahir va ser pitjor de l’habitual i el no arribar mai a les segones ajudes, tema que hem de millorar.