dijous, 19 de gener del 2012

Recuperant sensacions

(Crònica amb una setmana de retard)

Sacromonte Kings 58 - Los Amigos de los Arbitros 38

La jornada es presentava força complicada. L'equip venia d'encadenar dues derrotes consecutives i no semblava que el rival fos el més adient com per canviar aquesta dinàmica perdedora. Les bones notícia pels Sacros eren l'esperat retorn de l'Aleix i del Riki, la recuperació del Gus i del Jac i el increïble estat de forma de l'Andrés i el Dieguito. La dolenta, la baixa del Marc per grip.

El partit va començar "raru-raru": primer atac i primera cistella del Ceti, en el que va de temporada!!! Allò va ser el tret de sortida pels kings. Comandats per un Jac en estat de gràcia, van clavar un parcial de 15-4 de sortida que els va permetre arribar al final del primer quart amb un clar avantatge: 19-9.

El segon quart va començar amb un altre parcial favorable a Sacromonte de 6-2 que els posava 14 punts a dalt. El domini del joc interior de l'Ander i el Gus, permetia un còmode tir exterior. I l'Andrés ho va saber aprofitar amb 6 punts que van servir per arribar al final del primer temps amb un marcador favorable de 34-21.
Estava clar que era els dies dels kings. Tots el que feien ho feien amb sentit. En defensa i en atac. Tant que fins i tot els Amigos de los Arbitros van deixar de ser-ho i van acabant rebent una tècnica i una desqualificant que feia molt complicada la seva reacció. Però paradoxalment tot el merdé que es va organitzar a la pista només va servir per desconcentrar als Sacromonte, que van permetre que el parcial del tercer quart fos el més igualat de tots: 13-13.

El darrer periode va començar tant atípic com el primer: amb el Miku estrenant-se com anotador aquesta temporada!!! Un altre senyal. Els kings tornaven a endollar-se al partit. Estava clar que no volien deixar escapar la victòria. I ho van demostrar amb una defensa espectacular que només va concedir 4 punts al rival. (Inmens Dieguito frenant en totes les seves accions al màxim anotador rival!) Al final, marcador de 58-38 en el que probablement sigui el millor partit de Sacromonte en el que portem de temporada.