dilluns, 30 de gener del 2012

En quadre

Sacromonte Kings 51 - UTE Bàsquet 65

Partit marcat per les absències. Sense l'Aleix, el Riki, l'Andrés i el Diego els Sacros es presentaven amb només 2 canvis enfront d'un equip amb la banqueta plena. Estava clar que els kings haurien de controlar el tempo del partit si volien arribar als darrers minuts amb opcions de victòria

Ute Basquet, conscient de la seva superioritat numèrica va sortir a per totes i ràpidament es va posar pel davant amb un parcial de 4-11. Però Sacromonte va reaccionar gràcies a la seva habitual intensitat defensiva i a un domini aclaparador del rebot a totes dues cistelles. Ute Bàsquet només va aconseguir frenar la remuntada sacra a base de faltes i així es va arribar al final del primer quart amb un marcador força ajustat: 10-14.

A la reanudació Sacros continuava imposant el seu joc gràcies a la gran direcció del Jac. I va ser el mateix Jac, qui al minut 9' va posar per davant al marcador als kings amb un triple espectacular: 20-19. La victòria semblava possible. Llàstima que allò només va ser un miratge. Ute Bàsquet va augmentar la pressió i els kings van començar a pagar l'esforç amb un parcial de 1-10 que els deixava 8 avall a la mitja part: 21-29. La cosa no pintava gaire bé.

Ute Bàsquet va veure que era el moment de forçar encara més la màquina i van acabar de deixar sense alè als kings ampliant el seu avantatge fins a un màxim de 17 punts: 26-42. Meitat del tercer quart i el partit ja estava decidit. Tot i això els king no es van arronssar, van apretar les dents i van respondre amb un parcial de 6-0. Però van acabar pagant l'esforç: 0-8 als darrers minuts del quart per acabar amb un marcador 32-50.

Amb el partit perdut l'únic al que podien aspirar els kings era a continuar plantant cara al rival . I això van fer. L'equip mai va abaixar els braços i va competir fins al final. Això els va permetre imposar-se al darrer quart, 19-15, i sobretot acabar el partit amb bones sensacions. Al final 51-65 i a esperar el proper partit.

Va mancar una mica de pausa, de saber aturar els joc rival (Sacro només van fer la meitat de faltes que el rival), més encert als tirs lliures (11 fallats), però sobretot va mancar fons de banqueta. Confiem tenir més éxit de convocatòria pel proper partit. Sisla!