dimarts, 12 de juny del 2012

Excés de motivació

Sacromonte Kings 47 - Los Labios 70

Els kings afrontàven les semifinals plens d'il.lusió i confiant en les seves posibilitats. Potser amb una mica massa de motivació fins i tot. I aquest mateix excés de motivació els hi va acabar jugant una mala passada.

El primer quart va ser un reflexe de tot això. Sacromonte va sortir en tromba i a mig quart ja dominaven clarament el partit 13-5.  EL Dani, el Jac i l'Aleix van ser els encarregats de marcar un ritme de partit rapidíssim que ofegava al rival tant en atac com en defensa. Los Labios estàven desconcertats i van començar a protestar totes les jugades per provar de pressionar a l'arbitre. Però ni així. Els kings van continuar a la seva i van signar el que probablement sigui el millor quart de la temporada: 19-14.

Però aquesta intensitat és molt difícil de mantenir, tant física, com mentalment. Mica en mica Sacromonte es va anar desdibuixant, en part per la defensa al home de Labios i sobretot per que no van ser capaços de mantenir un ritme de joc tant frenétic. Al minut 5' Labios va empatar el partit a 20. I a partir d'aquí van començar a dominar el ritme del partit. Només el Pol i l'Aleix van mantenir als kings al partit amb les seves cistelles i van permetre  que les diferències a la mitja partt no fossin més grans: 28-32

Sacromonte s'havia de tornar a endollar al partit si volia aspirar a guanyar, però Los Labios no estàven disposats a permetre-ho. Amb una defensa molt més pressionant, i amb un encert en atac fora del que és normal, van ofegar totalment a uns kings que no van ser capaços de reaccionar. 30-36, 34-48, 36-54,... així fins al 38-58 final que va deixar el partit totalment decidit.

Al darre quart, els kings van provar a escurçar distàncies a base de defensa, però tot i que van aconseguir frenar l'atac de Labios mai van saber trobar el camí de la cistella rival. Fins i tots als tirs lliures van estar desencertats: 1 de 8!!! Així es va arribar al 47-70 final que deixa les semifinals més que decidides.

Decidides? I una merda! Resta tot un partit de tornada i els kings mai donen res per perdut. Sisla!

Parcials: 19-14 / 9-18 / 10-26 / 9-12