dijous, 21 de juny del 2012

Los cocoles de la tornada de semis

S'ha acabat... però els Sacros ho van intentar fins al final per com a mínim acabar amb regust de victòria, però al final no va poder ser. Els 23 punts de diferencia de l'anada va ser una llosa que va fer que els Labios poguessin jugar amb més tranquil·litat, afegit al fet que l'arbitre (sí sí aquest tipus de gris) va decidir carregar amb faltes als nostres pivots, especialment al Pol.

Però precisament s'ha de destacar a un home va ser el Pol que amb una activitat frenètica va aconseguir una valoració que destaca per sobre dels altres, que tot i fer un bon partit, les estadístiques van quedar més aviat discretes.

La creu? la de sempre: el poc encert. Deures per l'estiu practicar el llançament.
La cara? la del rei no però si les dels KINGS que en tot moment van deixar-se la pell a la pista, i una mostra d'això van ser les 29 pilotes recuperades!

Felicitats Sacros. Una temporada més ha estat un plaer poder jugar amb tots vosaltres i gaudir del cinquè temps, les hamburgueses del xino (l'entrepà de la temporada com en el seu moment va ser el vegetal de pollastre)


Abans de pujar les estadístiques que resumeixen la temporada, el departament d'estadística ha de fer un treball d'investigació, per tant no sigueu impacients.

I recordeu que la pròxima vegada que tenim la possibilitat de guanyar un títol és els primers de setembre al Torneig de Sant Julià de Vilatorta, al qual ja podeu anar confirmat la vostra presència. Els Sacromonte Kings segur que hi seran!!!! (per ara compto que som sis i la llista està oberta!)