dimarts, 23 d’octubre del 2012

Mal començament

Sacromonte Kings 38 - Tutankamon 50

Per ironies del destí el primer partit de la lliga va ser una repetició del darrer entrenament de pretemporada. Coneixíem al rival i sabíem que seria un partit molt treballat. La consigna era clara: aprofitar la superioritat a la pintura i aturar el tir exterior de Tutankamon. Fàcil, no? Doncs no.

Els Sacromonte van sortir amb una zona 3-2 molt pressionant sobre els homes exteriors que va col.lapsar l'atac rival, però no van saber rematar la feina a la cistella contrària. Només el Cesc va saber imposar-se als pivots rivals (i això que l'arbitre va deixar a les mòmies sense un dels seus pivots per no portar el DNI!!!) Seus van ser 8 dels 13 punts que van servir als kings per arribar al final del primer quart amb un petit avantatge de 13-10.

El començament del segon quart va ser un recital de despropòsits per part dels kings: boles perdudes, manca de criteri en atac i una certa rel.laxació defensiva els van fer encaixar un parcial de 1-8 que els posava per sota al marcador. Sacromonte va haver de treure una altra vegada a pista al seu millor home per evitar que les mòmies arrivessin al descans amb un avantage encara més gran: 20-26

Al tercer quart els kings van sortir a defensar a mort i van aconseguir frenar l'atac de Tutankamon. A manca d'un minut, una cistella del Riki posava als kings a només 4 punts: 24-32.  Però un parell d'atacs desafortunats de Sacromonte i un triple inversemblant d'una de les mòmies sobre la botzina van permetre a Tutankamon agafar aire i deixar el marcador en un còmode: 28-37

Restava un quart i la victòria encara era posible. Els kings van passar a defensar en individual per provar d'ofegar a un rival curt d'fectius però allò tampoc va funcionar. Les mòmies van saber jugar amb el temps del partit i van anar ampliant el seu avantatge fins arribar al 38-50 final.

Uns percentatges de tir horribles, 21 boles perdudes, i 5 jugadors amb valoracions negatives fan imposible guanyar qualsevol partit. No hi han excuses, els kings semblaven un equip en pretemporada i es van trobar en front un rival molt rodat que els hi va superar pràcticament en tot. Ara toca refer-se. El proper partit és contra Desigual, que venen de perdre 61-34 contra Labios. Una bona oportunitat per agafar confiança i millorar automatismes. Sisla!

Parcials: 13-13 / 7-16 / 8-11 / 10-13