divendres, 12 d’octubre del 2012

Reunir-se pa ná es tonteria



Com a patriarca vostre que soc us dec una explicació i us la vaig a donar. Ahir a la tarda vaig anar a la seu de la Federació a la reunió prèvia al inici de la lliga. Os haré sinco séntimos (es que me estoy españolisando)

Assegurances: Aquest any les asseguradores s'han posat molt dures i per això ens han obligat a fer fitxes individuals. En caso d'accident el primer que hem de fer és telefonar a la mútua per que ens diguin a quin centre ens hem de  dirigir. MAI anirem a la SS (excepte en casos de vida o mort)

Samarretes: Aquest any son blaves/grogues. Però no les tindrem fins d'aquí 2 setmanes.

Horaris: La lliga dona prioritat a les noies per jugar a les 21h, per això ens tocarà jugar molts partits a les 22h.

Partits: 3 quarts de 15' + 1 quart de 12' + 2' de temps aturat.  Es pot demanar 1 temps mort per quart. 

Suspensió de partits:  NO. Punt.

Calendari: La lliga comença la setmana vinent. I el calendari ja està penjat. Per ironies de la vida el primer partit el juguem el dimarts a les 22h. contra Tutankamon

Competició: Ens ha tocat el Grup de la Mort amb Grillo's, Labios y Tutankamon. En teoria passen 4 equips però estem pendents d'una reunió per decidir el sistema de la segona fase (lliga llarga i playoffs a un partit o lliga curta i playoffs a 2/3 partits). En cas d'empat al final de la lliga decideix l'enfrontament directe. En cas de triple empat decideix l'average però només dels creuaments entre els 3 equips.

Final: Olímpic de Badalona

Arbitratges: Ajo, agua y resina. Només ens podem queixar dels arbitres si ens menyspreuen o si ens retallen els partits. Ma esquerra

Foto d'equip: Aquest any estaria bé fer una foto d'equip, encara que només sigui per enviar-la al web de la lliga

Deixeu de collir tacharra i practiqueu el tir que dimarts comença la lliga. Sisla!
_