dilluns, 5 de novembre del 2012

Aixecant el vol

Sacromonte Kings 60 - The Grillo's 45

Després de la derrota al primer partit, els kings eren conscients de que havien de guanyar als Grillo's si volien continuar aspirant a classificar-se pels play-off's. En el record, la dura eliminatòria de quarts de l'any passat. I el convenciment de que aquest seria un partit tant complicat com aquell.

Els primers minuts del partit van ser de tanteig. Tots dos equips van anar intercanviant cistelles fins que l'Ander va sortir a pista i va accelerar el ritme del partit. Parcial de 6-0 i temps mort demanat pels Grillo's. A partir d'aquí el protagonisme va ser per les defenses que es van imposar clarament als atacs. Van ser minuts de molta lluita i poc bàsquet. I això es va reflexar al marcador al final del quart: 12-8

Al segon quart Grillo's va a sortir a per totes i van clavar un increïble parcial de 2-11 que els va posar pel davant al marcador 14-19. Temps mort de Sacromonte i sortida en tomba dels kings, que comandats per un Cesc enrabiat, no només van capgirar el marcador, si no que no van permetre al rival anotar cap punt més fins al descans: 24-19.

A la reanudació els kings van sortir amb la consigna de no baixar el ritme, i dirigits per un Jac molt inspirat, van passar per sobre d'un Grillo's totalment desconcertats. Parcial de 17-6 que donava a Sacromonte el màxim avantatge al marcador al final del tercer quart: 44-26. El partit ja estava decidit.

Al començament del darrer quart la previsible relaxació dels kings va apropar a Grillo's al marcador a només 10 punts a manca de 6'. Però un temps molt oportú demanat per la banqueta de Sacromonte, i la tornada a pista d'un Ander letal van acabar amb les esperances de remuntada de Grillos. Al final, 60-45, un marcador potser massa ample pel que es va veure a la pista.
A destacar el gran treball dels homes alts de l'equip (les torres bessones), que van haver d'aguantar el joc dur sota els taulells sense que l'arbitre els hi concedís gaires faltes (7 en tot el partit!!!) La dada positiva: els 56 rebots totals, que reflecteixen el domini a la pintura de Sacromonte. La negativa? El balanç pilotes recuperades / pilotes perdudes: 15/19. 4 opcions d'anotar regalades al rival, un luxe que amb Labios els kings no es poden permetre si volen aspirar a la victòria. Sisla!

Parcials: 12-8 / 12-11 / 20-7 / 16-19