dijous, 31 de gener del 2013

Les errades es paguen

Sacromonte Kings: 54 - Hostafranchs: 64

La trajectòria victoriosa de Sacromonte s'havia de trencar alguna vegada. Encara que ningú s'esperava que fos contra Hostafranchs. Clar que no és el mateix jugar amb tot l'equip, que amb una convocatòria plena de baixes com va ser la de dilluns passat. Això igualava les forces molt més del que es podia pensar en principi.

Sacromonte va començar el partit amb un quintet de circumstàncies, sense base i sense relleus a la banqueta. Tot i això els 5 kings van sortir molt concentrats i de seguida es van posar en avantatge 4-0 gràcies a l'encert anotador del Gus. Però Hostafrans va trobar de seguida la clau per anotar amb facilitat. 2 triples consecutius van posar en evidència les mancances del joc exterior de  Sacromonte i van obligar als kings a treballar molt més en defensa.

Aquest esforç va mantenir la igualtat al marcador, però va començar a passar factura als kings. En aquell moment Sacromonte hauria d'haver demanat un temps mort per agafar aire i aclarir conceptes. Però no ho van fer i ho van acabar pagant. L'arribada del Riki i el Marc van servir per donar una mica d'aire a l'equip. Van ser uns minuts espectaculars del Miku, que es va imposar a la pintura tant en defensa com en atac. Però el mal ja estava fet. 2 triples més d'Hostafrancs van servir per un parcial de 2-10 a les acaballes del quart deixava el marcador en un preocupant 15-24.

Al segon quart, amb l'arribada dels reforços el partit es va igualar. La defensa dels kings es va ajustar molt més i Hostafrancs ja no trobava posicions còmodes de tir. Pero Sacromonte en atac només vivia de la lluita del Gus i de les genialitats del Riki. I això no va ser prou com per retallar diferències. 34-25 a la mitja part, però amb la sensació de que no tot estava perdut.

Els kings havien solucionat el problema defensiu. Per guanyar els hi calia millorar en atac. I ho van provar. Un triple de sortida del Jac va donar esperances a l'equip. Hostafrancs va haver d'obrir la seva defensa i la pilota va començar a circular amb més fluïdesa. Una cistella del Gus posava a Sacromonte només 4 avall: 37-41. Hostafranchs havia de demanar temps mort per tallar la dinàmica d'un partit que si els hi estava complicant per moments. A la represa Hostafranchs va endurir molt més la seva defensa i a base de faltes va aconseguir recuperar el seu avantatge: 42-52.

Els kings havien fet un gran esforç i no havia servit per res. I això els va acabar de descentrar. Al final, els nervis i la precipitació no van permetre a Sacromonte remuntar un partit que, amb una mica més d'encert podien haver guanyat. 14 pilotes perdudes i 7 de 15 en tirs lliures son masses errades com per guanyar un partit tant igualat. No se li poden donar al rival tantes facilitats. Dijous serà un altre partit. I podeu estar segurs de que Sacromonte sortirà a guanyar. Sisla!

Parcials: 15-24 / 10-10 / 17-18 / 12-12