dijous, 25 d’abril del 2013

A lo loco

Sacromonte Kings 43 - Golfos Trotters 41

El kings es van presentar al partit convençuts de que havien de jugar molt concentrats si volien fer bo l'avantatge de 8 punts del partit d'anada. En canvi, Golfos Trotters es va presentar amb només 5 efectius i sense uns dels seus homes més perillosos: el número 5. Però ja sabem el que passa quan Sacromomte juga amb rivals als que considera inferiors...

Els kings van començar a jugar sense ritme, deixant que el rival agafés la iniciativa. La defensa de Sacromonte era molt tova i els atacs es feien sense gaire convicció. Només el Gus semblava al partit. En canvi, Golfos Trotters, conscients de la seva inferioritat, jugaven cada pilota com si fos l'última. A meitat de quart ja dominaven el partit per un clar 4-11, que pràcticament igualava l'eliminatòria. Sacromonte va demanar temps mort. La consigna va ser canviar a defensa individual molt pressionant. Els kings van aconseguir igualar el joc, però no escurçar distàncies: 8-14. Tocava remuntar.

Al segon quart el partit es va complicar una mica més amb la lesió del Ustrell, que probablement sera baixa pel que resta de temporada. Els kings ho van donar tot en defensa i van començar a pressionar a tota la pista. Aquesta pressió va aconseguir desconnectar del joc al millor home de Golfos Trotters. Mentrestant, en atac, l'Ander i el Gus dominaven la pintura i allò donava més llibertat als homes exteriors. El Riki i l'Andrés van saber aprofitar l'oportunitat, i amb les seves cistelles van aconseguir igualar el marcador 21-21 a la mitja part.

El partit començava de nou. Els kings van voler imposar més ritme encara al joc, però el que van fer és només caure en la precipitació. Allò es va convertir en un munt de pilotes perdudes i d'ocasions fallades. En canvi, Golfos Trotters van saber trobar el camí de la cistella i van tornar a agafar avantatge: 23-29. Per sort, els kings van tornar a trobar als seus pivots i, amb un parcial de 10-2, van tornar a equilibrar el marcador al final del quart: 33-31

Al darrer quart  la defensa dels kings va ser encara més dura i va obligar al rival a anar sempre a la línia de tirs lliures per anotar. La manca d'encert de Golfos Trotters (2 de 9) i l'encert del Jac van decidir el partit. Partit que va acabar 2 minuts abans del que tocava, cortesia del taula, que tampoc no devia tenir el seu dia. Al final 43-41 i feina feta.

Els kings van signar un dels seus partits menys brillants de la temporada, però ja hi van tenir prou per passar l'eliminatòria. 33% en tirs de camp i cap tir lliure encertat. 19 pilotes perdudes. Però sobretot la sensació de que en cap moment van saber imposar el seu joc. Molt hauran de millorar els kings si volen guanyar la propera eliminatòria amb Pocos y Cobardes. Sisla!

Parcials:  8-14 / 13-7 / 12-10 / 10-10