dijous, 11 d’abril del 2013

Intermitents

Sacromonte Kings 59 - Golfos Trotters 51

Dues setmanes sense jugar son masses pels Sacromonte. I els kings tenien moltes ganes de bàsquet. Tot i no haver-se classificat per uns play-off's que van tenir al abast, els kings volien acabar la temporada amb bones sensacions. I això passava per guanyar el primer partit enfront els Golfos Trotters.

Comandats per un Andrés molt efectiu, els kings van sortir en tromba, i de seguida es van posar pel davant al marcador 10-2. La defensa de Sacromonte aturava tots els atacs i els kings culminaven les seves jugades d'atac amb certa facilitat. L'avantatge es va continuar ampliant fins arribar al 17-6 del minut 13'. Però un parcial final de 0-6 va apropar als Golfos al marcador: 17-12.

Els kings havien de tornar a posar-se les piles si no volien complicar-se el partit. Però no ho van fer. Inexplicablement van començar a fallar tirs senzills i el que era més preocupant, es van començar a veure superats per l'atac dels Golfos. El parcial acumulat ja era de 14-2 i Sacromonte va haver de demanar temps mort per aclarir idees. Un canvi de defensa i la tornada d'Andrés a la pista van aconseguir que l'equip arribés al descans només 3 punts avall: 22-25. I gràcies.

Estava clar que el partit no seria el passeig triomfal que els kings preveien al primer quart. Per derrotar als Golfos calia tornar a jugar al 100%. I Sacromonte ho va fer. Al minut 4' de la represa va igualar el marcador: 27-27. Igualtat que es va mantenir fins al minut 13', moment en el que els kings van aconseguir donar la volta al marcador i arribar al final del quart en avantatge: 38-36. La superioritat física dels kings començava a imposar-se.

La sortida del darrer quart va ser com la del començament del partit. Golfos Trotters no aconseguia superar la defensa de Sacromonte i els kings ho endollaven tot gràcies a la connexió Jac-Ander. Al minut 6', una cistella del Gus donava un màxim avantatge de 49-36. A partir d'aquí el partit es va acabar. Sacromonte va saber gestionar molt bé la seva renda i només un triple sobre la botzina de Golfos Trotters va reduïr les diferències al marcador final: 59-51.

Gran resultat pel que es va veure a la pista, però els kings hauran de jugar molt més concentrats si no volen patir per classificar-se. Sobretot hauran de controlar millor al 13 i al 5 de Golfos Trotters, que entre tots dos van signar 30 dels 51 punts del seu equip. I no confiar-se cada vegada que agafin un petit avantatge.

Mirant les estadístiques cal destacar els 13 rebots del Gus, les 4 assistències de l'Ander, el 75% de percentatge de tir del Ustrell, i els 2 triples del Jac. Però per sobre de tot crida l'atenció l'aportació positiva de tot l'equip, que va ser clau per aconseguir una victòria molt treballada. Sisla!

Parcials: 17-12 / 5-13 / 16-11 / 21-15