dilluns, 6 de maig del 2013

Els 7 magnífics

Sacromonte Kings 68 - Pocos y Cobardes 42

Després de l'exercici de "tin bildin" que va suposar la gran boda gitana del Dani semblava que la convocatòria havia de ser tot un èxit. El cas és que a l'hora del començament del partit allà només s'havien presentat 7 kings. Com que NOMÉS 7 kings? Amb només 7 kings n'hi ha prou com per guanyar qualsevol partit. Amb només 7 kings es guanyar una lliga. I si no tinc raó...

Pocos y Cobardes van sortir en tromba i van sorprendre als kings amb un parcial de 2-7. Però la resposta de Sacromonte va ser immediata. Sota la direcció d'un Jac força encertat, els kings van donar un recital de bàsquet d'atac. Tots els homes en pista trobaven situacions còmodes de tir i tots aportaven punts. Sacromonte va signar un parcial de 12-0 que li donava un avantatge de 7 punts al marcador. A partir d'aquí el joc es va igualar, i tots dos equips es van dedicar a intercanviar cistelles. Amb això els kings ja van tenir prou com per mantenir les distàncies i arribar al final del quart amb un 20-14 favorable.

Al segon quart Sacromonte va apretar una mica més en defensa i no va permetre cistelles fàcils al rival. Amb un Ander dominador tant en defensa com en atac, l'avantatge al marcador s'anava fent cada vegada més i més gran. Un triple de l'Andrés i un altre del Jac servien per començar a marcar distàncies: 32-19. Però un parcial de 2-6 de Pocos i Cobardes va reduir l'avantatge a només 10 punts al final de la primera part: 35-25. S'havia jugat bé, però no s'havia rematat la feina.

La segona part va començar amb un triple del Jac que deixava ben a les clares quines eren les intencions dels kings: sentenciar el partit quan abans millor. I ho van fer sobretot gràcies a la gran actuació del Gus, que es va convertir en un autèntic malson per a la defensa rival, anotant 13 punts en aquest quart, agafant tots els rebots i provocant un munt de faltes. Gràcies a ell Sacromonte va arribar al final del quart amb un marcador força clar de 54-36.

Els kings, pensant ja al partit de tornada, van voler assegurar-se l'average. Van defensar a mort i van continuar carregant el joc d'atac sobre els seus pivots. Pocos y Cobardes va provar d'aturar als homes alts de Sacromonte a base de faltes i la jugada els hi va sortir prou bé. Van tenir la sort de que els kings només transformessin 3 dels 10 tirs lliures que van llençar. Si no la seva derrota encara hauria estat més abultada. Al final del partit 68-42, una més que bona renda pels kings de cara al partit de tornada.

Va ser un partit molt complet. Amb tot l'equip en valoracions positives. 48 rebots. 19 assistències!!! Fins i tot els balanços de faltes personals (11/12), pilotes recuperades (16/14)  i taps (3/1) van ser favorable als kings. Una gran actuació de tot l'equip. Avui toca repetir-la al partit de tornada. Sisla!

Parcials: 20-14 / 15-11 / 19-11 / 14-6