divendres, 21 de gener del 2011

Es reinventen

Sacromonte Kings 64 – Hostafranchs 54
(resultat aproximat pq ningú va recollir l’acta)

Els Kings aconsegueixen una victòria solvent contra un dels rivals forts del grup en el que, probablement, es pot considerar el millor partit de la temporada fins ara.

Calia trencar la ratxa, calia trencar amb la moral baixa i amb la dinàmica de derrotes, i els Kings van sortir a per totes. Defensa individual semipresionant i atacs directes que plantejaven un partit obert d’anades i vingudes amb basquets a banda i banda. Però els Sacros pegaven primer amb dos contraatacs seguits al final del primer quart (5 amunt)

En el segon la mateixa dinàmica, Hostafranchs, però, apretava la defensa per parar les envestides dels payos i aconseguia empatar el quart (27-32 a la mitja part).

Els Kings seguien amb la mateixa intensitat i ritme, però, i sense dir res en Miku jugava a dins! Immens, 2 basquets interiors i 2 faltes de tir forçades. Hostafranchs no podia parar el joc interior dels Sacros que els i treien alguns centímetres. (7 amunt el 3er quart).

La gran defensa i intensitat de l’equip durant tot el partit va tenir compensació en l’últim quart. Hostafranchs, amb grans tiradors a les seves files, no veia l’aro degut al cansament, i els Sacros aconseguien sortir al contraatac de forma més clara i se’n anaven de 13.

Gran partit i victòria clara.

Impresionant intensitat defensiva d’en Diego, l’Arnau i el Gus; grans transicions atacants de l’Ander i el Dani, en Marçal dividint i doblant als pivots, els pivots fent el trailer! I en Miku jugant a dins!! Ja em puc morir.

Tornem a estar dins de la competició!

Llàstima de les molèsties al genoll de l’Aleix, que tot i això va estar al nivell de l’equip en els seus minuts en pista. Aviam si ens acabem recuperant tots els licitats. Llavors, no hi haurà qui ens pari!