dijous, 13 de gener del 2011

Indefensos

Kings 52 – Labios 74

Els Payos sumen la segona derrota en la fase final contra uns Labios molt inspirats, amb un gran encert des de la línia de 3, i amb moviments sense pilota que els Kings mai van saber aturar.

Aquest cop 7 homes per començar el partit, cada cop costa més tenir un equip en condicions. Inici trepidant, els Labios feien mal des de l’exterior amb 3 triples quasi consecutius, però Sacromonte responia amb basquets interiors, i amb recuperacions i sortides al contraatac. 20-25 al final del primer quart.

Al segon Los Labios seguien anotant des de l’exterior, i quan els Kings sortien a tapar els tirs, combinaven accions interiors amb talls des del canto dèbil que despistaven els Kings. Els Payos van baixar en atac, i el desconcert general va fer que els Sacros marxessin del partit. 32-51 a la mitja part.

Al tercer quart tímida reacció, Sacromonte pujava el ritme de joc i aconseguia endur-se el quart per un ajustat 15-14. Però ja es veia que s’havia perdut el tren de la victòria.

Per si hi havia alguna opció els Kings van sortir amb defensa individual a l’últim quart i intentaven sortir ràpid en atac, però Labios parava les accions amb falta, conscients de que si no deixaven jugar amb fluïdesa al rival tenien el partit al sac.

No va ser un partit del tot dolent, però va faltar una mica de control al costat dèbil de la defensa, on es mirava massa la pilota, una mica de sort ja que Labios va tenir un encert en els triples per sobre del 50% i una mica més d’encert des de l’exterior. Sacromonte no va anotar cap triple tot i intentar-ho varis cops des de posicions clares.

Llàstima, ens hem d’aixecar per no perdre el tren dels Play-off.