dijous, 17 de febrer del 2011

No es deixen sorprendre

Sacromonte Kings 62 – NYBA 47

Els Kings aconsegueixen la seva quarta victòria consecutiva, en un partit que no va ser del tot fàcil i que van resoldre a base d’esforç i de la inspiració del Riki.

Desprès de les victòries contra equips importants, semblava que el d’ahir havia de ser un partit fàcil, els rivals eren 7, i Sacromonte va sortir amb el mateix plantejament que havia donat fruits en els anteriors partits. Individual intensa.

Els NYBA sortien desacomplexats, però, i amb un basquet directe i ràpid demostraven un cop més que no hi ha rival fàcil en aquest grup. Sacromonte responia en atac, però arribava sempre tard en defensa i el parcial era preocupant (6-18). Els Kings canviaven a zona i aconseguien parar una mica el cop (16-25) al primer quart.

Al segon els payos sortien amb la lliçó apresa i mostraven major intensitat defensiva. NYBA, però, conscient del valor de l’avantatge en el marcador que havia aconseguit, responia amb una defensa dura i plena de mans i faltes per dificultar la recuperació. L’Ander aconseguia anotar amb moltes dificultats al pal baix, i els tirs lliures no entraven. Fosc, el partit es tornava fosc. Però llavors apareixia el Riki per mostrar quin era el camí a seguir, i amb 2 triples consecutius acostava els Kings en el marcador. 32-36 a la mitja part, encara 4 avall.

S’avia de pica pedra per capgirar el partit, i els payos ho van fer en el 3er quart. La constància de Sacromonte va acabar de desgastar els NYBA, que cada cop estaven més carregats de faltes i ja no arribaven a parar els contraatacs rapidíssims de l’Arnau i el Dani. I un triplako del Riki (on fire) al final del quart certificava la remuntada. 49 – 42 al tercer quart.

L’últim quart va ser bastant més plàcid, els NYBA es mostraven desgastats físicament i perdien un jugador per 5 faltes. Sacromonte aprofitava la baixada per acabar de consolidar la victòria i se n’anava de 15.

Victòria treballada, que demostra que cada partit és un món i que els matizos, l’actitud i la constància decideixen partits.