dimarts, 22 de febrer del 2011

Tràmit

Sacromonte Kings 51 – Loquo’s 34

Cinquena victòria consecutiva dels Kings basada en la intensitat en defensa i el contraatac, que hagués pogut ser bastant més abultada sinó hagués estat per les imprecisions en el tir.

Altre cop els Kings jugaven contra un rival teòricament inferior i aquest cop no es van relaxar. El primer quart va ser un bany de totes totes, els Payos dominaven el rebot a plaer i recuperaven pilotes amb una defensa molt concentrada. L’atac era fluït i s’anotava desde dins i desde fora. 17-7 al final del primer quart.

Al segon quart, la superioritat evident, va fer que Sacromonte baixes el pisto. Loquo’s defensava amb una defensa 2-3 molt estàtica que es tancava sobre si mateixa quan els kings intentaven les penetracions. I les errades en el tir van fer que s’acabés el quart amb només 6 punts anotats! 23-16.

El tercer quart va tornar a ser dels payos totalment, el domini era aclaparador, però les errades en el tir es repetien de forma incomprensible: contraatacs que sortien de dintre, tirs lliures que es resistien a entrar, recital d’opcións en el rebot ofensiu que no acabaven entrant. gafes, gafes… Tot i això, Sacromonte es situava 36-23 abans de l’últim quart.

El rival no havia fet res de l’altre mon, i la sensació era de control total del partit. Però dos basquets consecutius de loquo’s al inici del quart els situaven a tan sols a 9 punts! Els Kings no s’ho podien creure i demanaven temps mort. Només va fer falta un toc d’atenció, i a apretant una mica més l’accelerador els Sacros se’n van anar de 17.

Parcials: 17-7 / 9-6 / 13-7 / 15-11

Positiu: els moviments entre pivots que van trencar la zona, i per fi, els trailers al contraatac que feien molt mal a Loquo’s.

Negatiu: Potser va ser el pitjor dia en percentatge de tir, caldrà veure les estadístiques.

Visca Sacromonte! ens mantenim a dalt!!!

2 comentaris:

c.e.t.i.n.a. ha dit...

Sempre que juguem amb equips que considerem inferiors acabem patint. Sort que aquesta vegada no ens vam desendollar del tot del partit!

Gus ha dit...

No podem fallar coses tan clares, i jo sóc el primer que a cada partit (no només en aquest), fallo quan precisament el més difícil és no ficar-la.
Ahh! i no podem estar a la pista sense saber l'home que defensem durants tants minuts!
Però ja són 6 victories, 5 de consecutives i això precisament el que ens ha de donar és confiança.
Queden 3 partits per tancar la primera volta, cap de fàcil i dos especialment durs. A veure si mantenim aquesta tendència!