dijous, 10 de febrer del 2011

Sacro-Iceberg!

Sacromonte Kings 58 – Titanics 52

Els Kings enfonsen a una de les seves besties negres en un partit d’alts i baixos que van acabar amb una segona part impecable.

Sortida espectacular dels payos que endossaven un parcial de 12-3 a Titanics amb una rapida circulació de pilota i en Marçal dividint quan feia falta. Però en les primeres rotacions, els reserves van sortir freds i Titanics ho va aprofitar per tornar el parcial en contra. 16-15 al final del primer quart.

Al segon els Kings es col•lapsaven en atac i no veien la cistella, tot i seleccionar bé els tirs. Només el Riki aguantava el tipus amb dos triples consecutius, i els Sacros marxaven 10 avall a la mitja part (26-36)

Sacromonte no havia dit la última paraula, però. Vendaval de joc al tercer quart! L’Arnau feia la jugada de la temporada recuperant una pilota inversemblant d’esquenes mentres es pixava 3 jugadors a la vegada i servia en safata i sense mirar el basquet a l’Ander (el que donaria per tenir gravades aquestes jugades que fem a vegades, Arnau Williams!). El Dani jugava rapidíssim al contraatac i l’Ander es mostrava imparable a la pintura. 41-43

L’últim quart es preveia d’infart i els Kings s’ho van prendre en serio, amb una defensa durissima i el cap fred en atac començaven a generar esquerdes al Titanic. Però la tripulació del vaixell no es rendia i tornaven a posar-se al davant a falta de 4 minuts.
Els Kings feien 2 canvis per refrescar que donaven els seus fruits, i l’Aleix aconseguia un 2+1 que posava un amunt els Payos a falta de 3 minuts.

El Titanic s’enfonsava, però l’àrbitre en una decisió més que rigorosa pitava tècnica a l’Ander desprès de mostrar-se enutjat per rebre 8 pals en una sola jugada. Cop dur, tot l’esforç semblava que se’n anava a norris.

Però l’actitud dels jugadors va ser admirable, res de desconcentrar-se! Res d’abaixar els braços! Res de nervis i precipitació! Els Kings sabien que aquell partit era seu i van fer un final d’equip guanyador. No recordo cap tir fallat en els 2 últims minuts. En Dani enxufava de mitja distància un tir crucial, Titanics intentava parar el moment de gracia amb faltes, i els payos responien amb 6 de 6 en tirs lliures. 58-52

Directes a la part alta de la classificació!