dijous, 12 d’abril del 2012

Derrota amb regust de victòria

Sacromonte Kings 59 - Ho Sen Team 63

El partit d'anada amb Ho Sen Team va ser un dels pitjor de la temporada de Sacromonte. Marcat per un primer quart per oblidar, els kings no van tenir cap opció ni tant sols d'apropar-se al marcador i van rebre el pitjor correctiu de la temporada. Però ara Sacromonte arribava en un moment molt dolç i estava disposat a plantar cara.

Conscient de la potència d'un rival que venia d'encadenar 12 victòries, els kings van plantejar un partit molt intens. Tot i això Ho Sen Team va demostrar la seva qualitat i al minut 10' ja guanyava per un clar 9-17. El seu center dominava la pintura i permetia el tir exterior còmode dels seus companys. Semblava que es tornaria a repetir la història, però els kings van posar una marxa més al partit i van respondre amb un contundent parcial de 9-2 que deixava el marcador amb un esperançador 19-19 al final del primer quart.

El joc estava força igualat. Cada cistella rebia la ràpida resposta del rival. Van ser uns minuts trepidants que van servir als kings per acabar de creure a les seves possibilitats. Sorprenentment, a mig quart, Ho Sen Team va seure al seu home franquícia i aquí es quan van aparèixer un Gus immens i un Aleix molt inspirat que van donar a Sacromonte el seu màxim avantatge: 35-27. Temps mort d'Ho Sen Team, que els hi va servir per ajustar la seva defensa i arribar al descans només 4 avall: 35-31. Una gran primera part.

Al tercer quart Ho Sen Team va sortir disposat a liquidar el partit el més aviat possible, però Sacromonte no semblava disposats a permetre'ls-hi. Els kings eren un bloc en defensa, dominaven el rebot i tots aportaven en atac. Fins i tot l'Ustrell va clavar un triple! Però Ho Sen Team no es va rendir i es va arribar al final del període amb un emocionant empat a 46 que deixava tot per decidir.

Ho Sen Team va tornar a posar en pista al seu center per provar d'equilibrar la lluita sota els taulells. Però els pivots sacros estaven en ratxa i van continuar castigant la cistella rival. Un triple del Jac posava el 53-53 al marcador a mig quart. La victòria semblava possible. Els homes alts de Sacromonte seguien sumant punts i la defensa rival només els podia aturar amb faltes. Qualsevol dels equips podia haver guanyat, però el millor percentatge de tir d'Ho Sen Team va ser el que va acabar decidint el partit. Al final, derrota ajustada: 59-63 i la sensació de que els kings van estar a punt de donar la sorpresa de la jornada.

El millor de tot és que Sacromonte va demostrar que, tot i les absències, és un equip cada vegada més competitiu, i que quan disposin de tots els efectius  poden aspirar a qualsevol cosa. De moment l'objectiu es entrar als paly-off's.

Parcials: 19-19 / 16-12 / 11-15 / 13-17