dilluns, 23 d’abril del 2012

Un equip competitiu

Sacromonte Kings 67 - UTE Bàsquet 63

UTE Bàsquet va sortir amb les idees molt clares. De primeres, el seu home franquícia va clavar un triple per obligar al rival a defensar el perímetre i a partir d'aquí poder ficar pilotes al seu home fort a la pintura. Sacromonte, per la seva banda, conscient de la seva superioritat física, plantejava un partit amb transicions ràpides i amb circul.lació ràpida de la bola en estàtic per provar de trobar cistelles fàcils.

Tots dos equips van executar a la perfecció els seus plantejaments i els primers minuts van ser de constant alternança al marcador. Però mentre que UTE depenia molt del seu pivot, Sacromonte disposava de més alternatives per sumar punts. Fins a 5 kings van aconseguir anotar durant el primer quart, i això feia molt complicat defensar els seus atacs. Tot i això, es va arribar a final del primer quart amb un ajustat 18-17

Al segon quart UTE Bàsquet va optar per carregar tot el pes del seu atac al seu millor jugador exterior, que va anotar 12 del 18 punts del seu equip. Als kings, l'Ander va assumir el pes del joc atacant i va contrarestar ell solet aquests 12 punts. Allò semblava un d'aquells partits de la NBA on les estrelles de cada equip agafen el comandament i la resta de jugadors es limiten a fer la feina bruta. Al final del primer periode el marcador reflexava perfectament la igualtat a la pista: 36-35. El partit estava preciós.

Tot feia pensar que el duel de pistolers continuaria a la segona part, però no va ser així. Sacromonte va optar per tornar al plantejament inicial i jugar més en equip. I la jugada li va sortir bé. A mig quart va aconseguir un màxim avantatge de 47-39 fruit del seu control del joc. Però quan semblava que el partit es podia trencar els kings van encadenar un seguit d'atacs sense anotar, mentre que a UTE va a tornar a aparèixer el seu pivot, que va anar retallant distàncies fins al 49-46 final que deixava tot per decidir.

UTE Bàsquet va optar per deixar tota la responsabilitat en atac una altra vegada al seu home franquícia. I Sacromonte va fer el mateix amb l'Ander. El duel particular el va guanyar el pistoler d'UTE Bàsquet per 12-8, però el que va decidir el partit va ser l'aportació dels secundaris dels kings. Gus i Dani van estar més encertats que els secundaris rivals, especialment el Dani, que al darrer minut, amb 65-63 al marcador, no li va tremolar el canell per anotar els dos tirs lliures que asseguraven la victòria dels kings per 67-63. Partidàs!

Va ser una victòria molt treballada, que sumada a la de la setmana anterior serveix per que Sacromonte mantingui les esperances de ficar-se als play-off's. El partit contra Labios serà molt més complicat, però a la primera volta l'equip va demostrar que, si surt concentrat a pista, pot aspirar a tot. Sisla!

Parcials: 18-17 / 18-18 / 13-11 / 17-18