diumenge, 23 de febrer del 2014

Dominadors

Els Gitanos guanyen un partit que van dominar clarament en defensa i rebot, però que no van saber sentenciar fins al final per manca d'encert.

Els Kings havien mig estudiat el rival abans del partit, desprès d'haver-lo vist contra "Virgen del Coro", partit que només havia perdut de 6 punts. Estava clar que la seva última posició a la taula no podia fer relaxar els kings.

Les consignes eren clares, calia controlar la transició ofensiva del rival, molt ràpida, i tancar les seves penetracions, especialment al dorsal 4.

Potser massa centrats en el rival, a l'inici del partit, els Kings van complir les directrius, però no aconseguien anotar amb facilitat i començaven amb un 6-10 en contra.

La reaparició de l'Andrés impulsava els Kings, però el joc interior no entrava en escena, ja que Sepsis parava una i altra vegada les jugades dins la zona amb falta, a vegades amonestades, a vegades no... 13-13 al final del primer quart. Única dada positiva , 5/6 en tirs lliures!

Al segon quart, i liderats per un Andrés amb ganes i un Cesc i Viñas amb estat de gracia, els Kings donaven l'estocada al rival. Parcial d'11-0 en pocs minuts.

Sepsis començava a tirar de l'heroica, amb el numero 4 jugant-se-les totes a coast to coast, però la defensa aguantava, i les rotacions de protagonisme en els kings, feien que Sepsis no pogues aturar el seu atac. 39-23 a la mitja part, que semblava sentenciar el partit.

Al tercer quart, un Andrés que va fer una de les millors actuacions de la temporada, amb una convinació d'electricitat i encert impecables, feia més sang i augmentava l'aventatge a +19. Però faltava la típica pajara dels kings...

Amb el partit sentenciat els Payos van rebaixar una mica la intensitat defensiva, i el dorsal 4, incansable, va entrar en joc. Dos triples consecutius seus, i algunes jugades rocambolsques típiques d'aquest equip, confirmaven un parcial de 6 a 17, i deixaven el marcador del 3er quart en un perillós 52-45.

La por va entrar al cos dels Kings que, a l'últim quart, es van aferrar als seus punts més forts. Una intensa defensa i un control exultant del rebot assecava la possibilitat de remuntada. Però els Kings no anotaven, i la distància de 7 punts feia necessari que algú prengués la responsabilitat. En aquests moments va apareixer la figura de l'Aleix, que amb 6 punts consecutius va assegurar el partit

Resultat final de 61-47, en un partit on, més que mai, es va notar l'aportació de tots els jugadors. Però si cal destacar, jo destacaria: l'Andrés que va retornar de la lesió amb les piles carregades i va mostrar-se hiperefectiu a part d'hiperactiu com sempre; l'Ander, que possiblement en el seu pitjor partit ofensiu, va saber adaptar el seu joc als pals del rival, i es va dedicar a donar segones opcions en forma d'assistència als altres pivots; i l'Aleix, que s'està agradant en la posició de 3 i va fer un partit completissim, amb molts recursos i apareixen per decidir el partit.

Els Sacros es confirmen a la mitja taula, i els següents partits mostraràn si poden estar a la part alta, o si hauràn de patir per entrar als Play-off.