dimecres, 5 de febrer del 2014

Intermitents

Sacromonte Kings 51 - Safakers 37

Els Sacromonte Kings van afrontar el partit disposats a defensar el seu liderat provisional a la classificació. I ho van fer des del mateix salt inicial. Els kings van fer una demostració de tot el seu potencial signant un parcial de 11-2 de sortida. El Jac va clavar 2 triples i va obligar a la defensa de Safakers a obrir-se, cosa que el va permetre connectar amb els pivots sacromontins. Mentre que en defensa tot l'equip es multiplicava per no concedir ni una cistella fàcil. 2 cistelles de l'Ander i un triple de l'Aleix deixaven el marcador en 18-5 al final del primer quart. Cunyats on fire.

El segon quart va ser molt diferent. Els kings van sortir massa relaxats i Safakers va aprofitar per reduir diferències. Parcial de 2-9 i 20-14 al marcador. Sacromonte havia de reaccionar si no volia complicar-se el partit, però no ho va fer. Desencertats en atac i sense balanç defensiu, els kings van veure com, de mica en mica, el rival escurçava distàncies fins a apropar-se a un perillòs 21-19.  Sort de dues accions de l'Ander i del Gus, que van posar el 25-19 al marcador al final del quart.

La segona part va començar amb una cistella del patriarca que posava a Sacromonte 8 a dalt: 27-19. Però inesperadament l'equip va tornar a marxar del partit. Massa tous en defensa i massa imprecisions en atac. El rival retallava diferències i els kings no acabaven de reaccionar. Un triple de Safakers posava el 33-31 al marcador al darrer minut. Però al Dani no li va tremolar el canell i va respondre amb un altre triple que deixava el marcador en 36-31.

Un altre triple de l'Andreu al començament del darrer quart ampliava l'avantatge de Sacromonte 39-31. Però tot i l'avantatge els kings no acabaven de rutllar, i van permetre a Safaker tornar a apropar-se 39-37. I just quan semblava que el partit s'havia complicat, va aparèixer un Jac immens, que amb 3 accions individuals va trencar el ritme del partit. Va aconseguir despertar a la resta de l'equip i va treure de polleguera a un rival que veia com se li escapaven totes les opcions de victòria. A partir d'aquí els homes alts de Sacromonte van acabar de rematar el partit amb un parcial de 12-0 que deixava en marcador final en un contundent 51-37.

Va ser un partit molt irregular. A la part positiva, el 40% d'efectivitat en triples, els 47 rebots i les 12 assistències. A la part negativa el 35% en tirs lliures i en tirs de 2, el balanç 11-15 de pilotes recuperades/perdudes i els 3 kings amb números negatius. Una setmana més el MKI del partit va ser el Cortada, aquesta vegada secundat per l'Aleix i el Gus.
Sacromonte Kings vol dedicar aquest lideratge, encara que sigui efímer, a la Fundació Oriol Güell, patrocinador oficial de l'equip aquesta temporada. I diem efímer per que el pròxim partit juguem contra Virgen del Coro, l'equip més anotador de la competició. Però atenció, també és l'equip que rep més punts. O sigui que si ajustem molt bé les defenses podem tenir les nostres opcions. Sisla!

Parcials: 18-5 / 7-14 / 11-12 / 22-5