dimarts, 18 de març del 2014

Los Labios 46 - Sacromonte Kings 44

Un clàssic de la lliga. Los Labios no estaven al seu millor moment, però sempre històricament sempre han estat un rival complicat. Especialment quan juguen amb el marcador a favor.

I això és el que va passar des del primer minut. Ràpidament Los Labios van agafar avantatge 5-2. Però els kings, amb un joc d'atac molt fluït van donar la volta al marcador 5-8. I després d'això Sacromonte va desaparèixer del partit i va encaixar un parcial de 7-2. 12-10 al final del primer quart

La sortida del segon quart no va ser gaire millor. L'empanada mental del kings era considerable. Parcial en contra de 8-3 i 20-13 al marcador. Calia una reacció. Sacromonte va endurir la seva defensa i va obligar als homes de Labios a anar sempre a la línia de tirs lliures. Les errades del rival i l'encert del Gus van permetre als kings tornar a ficar-se al partit i arribar al final de la primera part amb un mínim desavantatge de 21-19.

A la represa els Sacromonte van continuar apretant i van aconseguir tornar a posar-se pel davant al marcador: 22-23 gràcies a la intensitat de l'Andrés i del Gus. Però un altre parcial de 8-0 va allunyar a Labios. Dos tirs lliures anotats per l'Ander van servir per retallar una mica les diferències i arribar al final del tercer quart amb un marcador de 30-26.

Tot s'havia de decidir al darrer quart. I tots dos equips van sortir a per totes. La lluita en totes dues zones va ser aferrissada. Cap dels dos rivals concedia una cistella fàcil. Un triple del Jac igualava el partit a 39 al minut 10'. La victòria poia caure de qualsevol banda. Però un parell d'errades de Sacromonte en dues cistelles molt clares van acabar donant el partit a Labios per 46-44

El MKI del partit va ser l'Ander amb 21 punts de valoració. La resta dels kings no van estar al seu nivell habitual. Especialment al tir: 12 de 37 en tirs de camp i 2 de 15 en triples!!! Només amb una mica més d'encert aquest partit no se'ns hauria escapat. Cal escollir millor les opcions de tir.

A la propera jornada ens enfrontem a Grillo's, un equip que ens va guanyar de 20 punts a la primera fase. Haurem de vigilar als seus triplistes

Parcials: 12-10 / 9-9 / 9-7 / 16-18