dimarts, 4 de març del 2014

Victòria de conjunt

Sacromonte Kings 48 - Ho Sen Team 45

Els kings s'enfrontaven a Ho Sen team, un equip imbatut a la segona fase i al que mai havien guanyat. Si a això sumem la desfeta del partit de la primera fase, la veritat és que ningú amb una mica de seny apostaria els seus diners pels de Sacromonte.

El partit va ser molt intens de bon començament. Tots dos equips van sortir endollats i el joc era trepidant. Sacomonte va imposar la superioritat física dels seus homes alts i va aconseguir un parcial de sortida de 12-5. Ho Sen Team va respondre gràcies a l'encert dels seus homes exteriors amb un parcial de 0-8, que donava la volta al marcador 12-13. Els kings van ajustar els marcatges i van signar un parcial de 6-0 que el tornava a posar en avantatge 18-14. Però Ho Sen Team va respondre amb un parcial final de 0-4 que deixava el partit igualat al final del primer quart: 18-18.

Al segon quart Ho Sen Team van sortir més intensos i no van permetre cap cistella fàcil. Un parcial de 2-7 posava el marcador 20-25. Els pivots sacromontins rebien constants faltes i es veien obligats a anar sempre a la línia de tirs lliures. Per sort van estar prou encertats com per que el desavantatge no es fes més gran. Mentrestant Ho Sen Team mantenia el seu avantage de 5 punts gràcies als triples i arribaven al descans amb un marcador favorable de 28-33.

A la represa un parcial de 2-7 donava a Ho Sen Team un màxim avantage de 30-40. Els Sacromonte semblaven tocats i havien de reaccionar ràpid si volien aspirar a la victòria. Els homes exteriors dels kings van pujar un punt la seva intensitat defensiva provant d'esgotar al rival. Mentre que els pivots sacromontins tornaven a dominar la pintura, tant en defensa com en atac. Un parcial de 8-2 deixava el marcador en 38-42 i amb la sensació que el partit estaba a l'abast.

Sacromonte va sortir disposat a donar-li la volta al marcador de seguida. 2 triples del Jac li van permetre signar un parcial individual de 10-0 i posar en avantatge als kings: 44-42. Això va obligar als jugadors de Ho Sen Team a treballar una mica més en defensa, cosa que van acabar pagant en atac. Van ser minuts de moltes imprecission: pérdues de pilota, accions individuals,... Semblava que qualsevol equip podia emportar-se la victòria. Un altre triple del Jac posava el 47-44 al marcador. Els kings van saber negociar aquest petit avantatge fins al final i es van adjudicar la victòria per un ajustat 48-45.

Com era d'esperar el Jac va ser el KMI del partit amb 16 punts (9 al darrer quart) i 5 assitències. La resta de l'equip també van signar bones actuacions: 51 rebots, 16 assitències i 6 kings per sobre dels 6 punts de valoració. Tot i el partidàs del Jac va ser una gran victòria d'equip.

Proper partit contra Hostafranchs, que tot i portar només una victòria en aquesta segona fase, ja ens va guanyar a la primera fase en un final molt ajustat.

Parcials: 18-18 / 10-15 / 10-9 / 10-3