divendres, 15 d’abril del 2011

Aquests són els meus paios!

Can Carloses 68 - Sacro 61

Ahir els metges protestaven davant de les retallades del govern, emprenyats per com els afectarà a ells tot i que els veritables afectats serem els usuaris, però ahir els afectats per les seves protestes van ser els Sacros que arribaven en cotxe.

Així el partit el vam começar amb 4 (Riki, Diego, Miku i Gus) i els Carloses en un gest de fair play també... i el vam començar bé i amb sisla! Durant la primera meitat del quart acoseguiem un parcial de 2 -12, no ens ho podiem creure, jugavem fluids, amb velocitats i aprofitant els espais. Va ser passar a jugar 5 contra 5 que ells es vam posar les piles, van començar a jugar de memòria i nosaltres quedar-nos encallats, aconseguint només un tir lliure, i els Carloses li van donar la volta al resultat acabant el primer quart 19-13.

Ja havien arribat l'Aleix, Marc i Andreu i el segon quart es reanudava una mica amb la mateixa dinàmica que havia acabat l'anterior, però poc a poc els kings s'anaven acoblant, fent un joc més fluid i aconseguiem que les distàncies no s'eixampleixin de forma abultada. En Riki necessitava descansar i l'Aleix pujava la pilota sense problemes, i si ell pujava la pilota imagineu l'alçada promig de l'equip en aquells moments. Començavem a donimar el poc rebot defensiu que ens deixaven i aprofitant el rebot ofensiu per anotar sota la cistella, però arribavem a la mitja part i només perdiem de 9.

Estavem allà, i el Ceti aribava emprenyat amb els urbanos que no li deixaven entrar a la ronda, però en realitat estava cabrejat amb els matasanos que l'havien bloquejat. Al tercer quart el parcial va ser molt semblant al segon, 17-14 i per tant al final d'aquell quart només estavem a 12 puntets, però amb la sensació que ells anaven amb una marxa més, amb molta capacitat de contratac i amb un enecert en el tir exterior impressionant. Nosaltres també teniem al Cortada que li entrava tot el que tirava.

A l'últim quart vam apretar un mica vam aconseguir reduir les distàncies, guanyant aquell parcial amb un marcador soprenent pels Sacros16 -21 que feia que al final del partit acabessim només a 7 punt d'un equip que sembla que estar uns quants esgraons per sobre de la resta.

En definitiva, va ser un partit on crec que es va veure in bon basquet i en el que els dos equips van saber gaudir a dins de la pista. Ara bé, dilluns que ve toca recuperar la senda de la victòria!

SISLA!!

3 comentaris:

Gus ha dit...

Això funciona com el cul! No m'ha respectat el salts de línia que havia escrit. Collons!

Jac ha dit...

Si, senyor partidàs! Sou els meus idols, i contra un equip amb un potencial immens. Això si que és pujar de nivell! Felicitats!

c.e.t.i.n.a. ha dit...

Darrerament no se que li passa al Blogger que va fatal!

De totes maneres gran crònica. Si no arriba a ser pels funcionaris de vaga, guanyem!