dissabte, 9 d’abril del 2011

Los cocoles J13 2F

Sembla que les gravacions tenen la mateixa ratxa negativa que els resultats: al minut 8 del tercer quart i no es recupera fins al començament del quart. Ens haurem d'acostumar a bloquejar la gravadora per evitar aquests incidents. En Miku ha intentat compensar aquest buit amb la informació de l'acta.

Per la resta, en general un partit mediocre, amb valoracions tirant a baixes, i destaquen two andrews, amb valoracions per sobre de 10. També destacar les 4 pilotes recuperades del Dieguito per cap de perduda, que amb això passa a ser l'únic home de la plantilla que té un balanç positiu entre perdudes i recuperades. Haurem de prendre exemple.

SISLA SACRO's!!!

2 comentaris:

Cbtutankamon ha dit...

Segons la web de federacio, el partit que teniu avui davant de Grillos es al pavello de Bad de Roda,
Esteu al cas ?

Gus ha dit...

Gràcies mòmies!
Si us expliquessim! Sí que estavem al cas. I tots els equips ens vam presentar allà, uns abans que altres i com no podia ser d'una altra manera va resultar ser un error i en realitat el partit es jugava al marítim.
Alguns vam poder reaccionar amb prou antel·lació uns altres com és el cas de Grillo's van arribar mitja hora tard... confiem que poguem jugar el partit un altre dia, però un DESASTRE per part de l'organització que en comptes de trucar als responsables de cada equip un cop el primer equip s'adonés de l'error va esperar que la gent anés arribant i es trobés la sorpresa!

Moltes gràcies per l'avís!!!