dimarts, 19 d’abril del 2011

King partidàs!

Sacromonte Kings 68 - Aquiles Talone 53

El partit venia condicionat per les lesions (Jac, Marçal i Dani) i pel fet de que molts kings havien marxat ja de vacances. Sort que vam aconseguir reunir un equip força equil.librat amb set paios que es van deixar la pell els 40'. Per que ahir el partit va ser dur i a sobre va durar el que havia de durar.

De sortida els Kings van voler marcar territori i es van plantar amb un parcial de 11-1. Els Aquiles es veien desbordats per un atac molt dinàmic i no veienla manera de superar la defensa dels kings. Temps mort dels Aquiles per provar d'aturar l'allau que se'ls venia a sobre. Com a mínim els va servir per equil.librar el joc i evitar que els kings ampliessin el seu aventatge. Marcador final: 18-10.

El segon quart va ser molt més equil.librat. Els Aquiles van endurir el seu joc, però els kings estaven molt endollats al partit i van continuar desgastant al rival amb una defensa espectacular i amb un joc en atac molt participatiu. Això els va permetre fer un parcial de 6-0 al final del quart i arribar al descans amb un marcador de 36-22.

A la segona part els kings van tornar a sortir a per totes i van tornar a clavar un altre parcial de 6-0 que els posava 20 amunt. Allò semblava ja decidit i fins i tot es va arribar a un màxim avantatge de 23 punts: 53-30. Però a partir d'aquest moment, una mica per la nostra natural relaxació, i una mica més pel canvi a defensa individual dels aquiles, vam patir una davallada de joc terrible. Els aquiles ens van clavar un parcial de 13-3 que tornava a deixar obert el partit: 56-43.

Ens havíem de posar les piles i sobretot havíem de pujar el nivell de duresa del nostre joc al nivell que estaven proposant els aquiles. Va ser un darrer quart de joc soterrani, amb molta lluita i poca fluïdesa, però que els kings van saber gestionar perfectament. Amb paciència i sense caure en cap provocació, van mantenir sempre les diferències i van acabar guanyant per un merescut: 68-53.