dimarts, 5 d’abril del 2011

Precipitats

Kings 46 – Hostafranchs 55

Els King perden un partit intens, d’alts i baixos, en que van aconseguir remuntar un parcial inicial d’Hostafranchs, però que van deixar escapar en una dolenta segona part.

Al començament del partit els Kings van sortir adormits, Hostafranchs trencava la defensa amb accions individuals i els Payos no sabien atacar la defensa 2-1-2 tancadíssima del rival. El parcial era preocupant 5-18 i Sacromonte demanava temps mort.

El canvi d’actitud va ser exemplar. Sacromonte va pujar el to en defensa i sortia rapidíssim al contraatac. En Diego, l’Arnau i l’Andrés recuperaven pilotes a dojo i els Kings es posaven a davant amb un parcial espectacular 18-3.

Hostafranchs, veia que no es podia encongir perquè sinó el rival l’hi passava per sobre i, tot i disposar de només 8 efectius, va començar també a jugar al contraatac. El partit es va descontrolar de cop, i la majoria d’accions eren transicions rapides. Sacromonte perdia més pilotes que el rival en aquest partit d’anades i vingudes i això tornava a donar avantatge a Hostafranchs abans de l’últim quart. (37-49).

Els Kings van sortir a per totes a l’últim periode per intentar la remuntada amb defensa pressionant, però el descontrol que suposava fer rotacions amb 11 jugadors no acabava de donar estabilitat al Joc dels Sacros, i tot i que es va intentar, els Kings només van aconseguir remuntar 3 punts en aquest quart que van ser insuficients per endur-se la victòria, però que ens donen l’average a favor contra aquest equip.

La derrota complica les espiracions per la 5na posició, a la que encara podem aspirar gracies a l’average aconseguit. Som-hi Kings, no ens podem enfonsar!!!