dimarts, 7 de juny del 2011

Agafen el ritme massa tard

Sacromonte King 51 – Grillos 63

Els Kings entren massa tard en el partit i perden el tren de la victòria, tot i fer 31 punts a la segona part contra un dels equips que defensa millor de la lliga.

Aquest cop si que la banqueta dels payos feia goig. 13 jugadors! Els Kings sortien amb un joc obert i directe, però no acabaven de trobar accions clares, ja que Grillos feia la transició defensiva molt ràpida i aturava el joc atacant dels Sacros. Per contrari, Grillos va començar el partit en estat de gràcia i entraven tot el que tiraven. (22-12 al primer quart).

Al segon quart els Kings canviaven el 5 en pista i jugaven més estàtic, però no hi havia manera de trobar la forma de jugar en atac, per contra la defensa s’ajustava una mica i Grillos ja no era capaç d’obrir tant forat. (34-20 a la mitja part).

Al tercer quart Sacromonte pujava un punt la intensitat i aconseguia un parcial positiu, gràcies als tirs de mitja distància del Dani i les recuperacions de tot l’equip. (44-33 al tercer quart).

A l’últim quart es va veure basquet del bo, per fi els Kings es destapaven i trobaven opcions des del pal baix, al contraatac amb un Riki inspiradíssim i des de fora, amb triples de l’Arnau i el reaparegut Andreu! Acostant-se en el marcador. Però, Grillos té jugadors amb una enorme mentalitat guanyadora, que tornaven la moneda amb jugades individuals impressionants, i enxufan tirs inversemblants.

Aquest cop no ha pogut ser, s’ha de reconèixer la qualitat del rival i esperar tenir més sort si ens tornem a trobar amb aquest gran equip.

Parcials: 12-22 / 8-12 / 13-10 / 18-19