dimecres, 15 de juny del 2011

El precipici dels quarts

Sacromonte Kings 33 – Hos sent team 72

Els Kings cauen altre cop en els quarts sense cap possibilitat de disputar la victòria a un Ho sen team reforçats amb nous jugadors i amb un encert fora del normal.

Els Payos estaven hipermotivats per intentar aconseguir una nova gesta en la historia dels Kings, però ja a la roda d’entrades es veia que el partit seria molt difícil. A part del seu crack de 2m, Ho sen team tenia un nou pivot de 2x 2m o sigui, un armari.

De totes maneres la concentració era màxima i es va sortir a la pista a per totes. La il•lusió va durar poc, desprès d’un triple del Dani els Kings van encaixar un parcial inicial de 3 a 12. Ho sen team era més ràpid que els payos al contraatac, enxufaven tot el que tiraven de fora i Sacromonte no tenia el dia en atac, no entrava res. (7-20 al primer quart).

El cop va ser dur, el fet de veure que el partit s’escapava ja al primer quart va fer molt de mal, i en el segon quart la dinàmica va ser la mateixa; els Kings sempre 1 segon per darrera de les jugades d’Ho sen team, i en atac col•lapse general sense idees. Es va provar de defensar en defensa 2-3, però llavors Ho sen team va clavar dos triples consecutius. (13-37 a la mitja part).

Desil•lusió general i abatiment davant el correctiu que s’estava patint a la pista. No obstant, a la segona part els Kings van treure l’orgull i van jugar amb molta més intensitat, aconseguint parcials positius en alguns trams. Però no hi havia res a fer, Ho sen team seguia tenint el dia de cara cistella i anotava amb els ulls tancats, fins i tot quan la defensa dels payos era quasi perfecta.

Resultat final desmesurat pel que es va veure a la pista, la intensitat dels dos equips va ser similar, simplement Ho sen team va tenir un encert desorbitat. Això si, com sempre Sacromonte es va revifar en el 5e temps on els Kings tornen a demostrar que són més equip que ningú.

Llàstima! Un altre any serà. Visca els Kings man que pierdan!

Parcials: 7-20 / 6-17 / 10-16 / 10-19