dijous, 9 de juny del 2011

S'acaben les piles

Sacromonte Kings 43 – UTE Basket 52

Els Kings perden un partit molt disputat, en el que sempre van anar per davant en el marcador, però que van deixar escapar en un últim quart per oblidar.

Només 7 jugadors al marítim, tot i que érem 9 confirmats al principi. Sort que els rivals eren 6 només també. El partit començava amb intensitat sota els taulells on els pivots d’UTE basquet feien molt de mal. Sacromonte responia amb tirs de mitja distància i el primer quart acabava igualat (12-13)

En el segon els Kings apujaven la intensitat en atac i sortien ràpid a les transicions ofensives on feien molt de mal. UTE basquet segui basant-se en el seu joc interior i l’àrbitre pitava algunes accions més que discutibles. Com una antiesportiva a l’Aleix, que com a molt era falta justeta... El quart acabava amb un triple sobre la botzina dels Kings que donava avantatge d’un punt a la mitja part (28-27)

Al tercer quart els Kings es distanciaven altre cop gràcies al contraatac. Semblava que UTE basquet començava a estar CAO, els seus pivots no baixaven a les transicions defensives i els payos tenien sempre avantatge (41-34)

Però a l’últim quart les piles dels Kings es van acabar incomprensiblement i de forma sobtada. Segurament per la falta de rotacions més continuada, o per la impotència de veure com es succeïen accions amb tirs fallats incomprensibles, els Kings es van ofuscar produint-se un dels pitjors quarts que recordo de la temporada. Parcial de 2-18! I mal gust de boca abans de començar els quarts.

Ens em d’aixecar! Arriba el moment decisiu! Podem fer historia! Em de posar tota la carn a la brasa! Tots els fesols a l’olla! Som-hi Kings! Dilluns tothom hipermotivat!

P.D: Per cert amb la presència dels dos jugadors que havien confirmat assistència i que no van venir hauríem guanyat segur. Es pq us sentiu una mica malament. Dilluns teniu l’oportunitat de redimir-vos.

Parcials: 12-13 / 16-14 / 13-7 / 2-18