dijous, 27 d’octubre del 2011

Fixatge de darrera hora

La secretaria tècnica dels Sacromonte Kings s'ha posat les piles i ha decidit fer front a la plaga de baixes que l'equip pateix des de començament de temporada. Per això ha fitxat a un vell conegut del club: el Marc Ustrell.

De fet, a l'entorn del club ja es rumorejava la possible incorporació del Marc des del torneig de St. Julià, però no va ser fins ahir a la nit que la directiva va donar llum verda a l'operació. El fitxatge no li costarà un euro a Sacromonte, donat que el jugador ara mateix està sense equip i vindria com agent lliure.

Amb la incorporació del Marc l'equip disposarà d'un jugador molt polivalent, que pot jugar a qualsevol posició, amb una gran capacitat anotadora dintre i fora de la pintura, i sobretot d'un altre Marc per provocar equívocs a les defenses rivals.

Benvingut a l'equip, crack!
_

2 comentaris:

Anònim ha dit...

Benvingut al club, gran fitxatge. Jo el compararia amb Chuck Eidson, pot jugar de 1,2,3,4.

Polivalència i qualitat per l'equip!

Jac

urixuri ha dit...

i el 5 què, te l'has deixat? bé nois, espero no decebre gaire, amb això em donaré pre satifet. Pel que fa al meu pare, tot i que ve a barcelona dos o tres cops la setmana, no crec que aguanti fins a les altes hores de la matinada en que es juguen els partits. Però ja li demanré
moltes gràcies a tots