dimarts, 18 d’octubre del 2011

Primera victoria de la temporada

Sacromonte Kings 59 – CSKA Ropa 37

La primera jornada de lliga dels Sacros va començar amb una gran assistència per part dels integrants del equip, amb l’excepció del Jac, el Ceti i el Gus, aconseguint una important victòria per 22 punts de diferència sobre un dels rivals més fluixets que ens trobarem en la fase classificatòria.

Tot i el resultat final, el primer quart començava ajustat degut, pricipalment, a la falta de ritme dels sacros. L’ander va anotar els 2 primers punts de la temporada després de quasi 2 minuts de partit i diversos atacs fallats per tots dos equips. Resultat de 15 a 11 al primer quart.

La gran intensitat defensiva que ens va permetre recuperar moltes pilotes i una gran circulació de pilota ens van permetre trobar cistelles fàcils de contraatac i superioritat en el pal baix on ells realment anaven justos de forces, qualitat i mida. 32-17 al descans després d’un triple en sobre l’instant final de l’Aleix.

La segona part va continuar amb la mateixa tònica gràcies a la no relaxació del Sacros, imprimint el mateix ritme que en el segon quart per incrementar el parcial a 18 punts i sentenciar el partit amb un 48 a 30 en el tercer quart.

Partit sense cap davallada d’intensitat important i on cadascú es va saber gestionar molt bé les seves forces i demanar canvi per no baixar el ritme ens va permetre acabar amb un 59-37 en el marcador al final del partit.

Com sempre, gran connexió Aleix-Ander sota els taulells, ritme frenètic de l’andrès, inspiració del ricki, gran treball del Diego, etc. En general tothom va estar molt bé excepte qui es va oblidar de posar piles a la gravadora.. XD (que fàcil es culpar als altres quan un no es preocupa de res....) Així que per no desvirtuar les estadístiques proposo un 10 de valoració a tots per la gran treballada victòria (encara que el resultat no ho reflexi).

Únicament lamentar que L’Aleix, després d’un gran partit estarà 6 setmanes de baixa recuperant-se de les molèsties de l’esquena. Molts ànims! Així que Gus, comença a recuperar-te!