dimarts, 29 de novembre del 2011

Tot controlat

Sacromonte Kings 59 - Keep Calm 42

Els dos triples inicials de Keep Calm van ser un mirall. Els Kings, picats al seu orgull, van plantejar una defensa més intensa que mai. Van col.lapsar l'atac rival i van dominar totalment el rebot. Això, sumat a l'encert en atac va suposar un contundent 18-8 al final del primer quart.

La sortida en tromba dels Kings al segon quart va ser espectacular. Comandats per un Marc encertadíssim en atac, l'equip es va fer fort a la pintura i va aconseguir un parcial de 9-2 que va marcar el rumb del partit. D'aquí a la mitja part el joc es va convertir en un intercanvi de cistelles que posava en avantatge als Kings per 37-18.

La superioritat dels paios era força clar, però l'exhibició física de la primera part amenaçava amb passar-los factura. Keep Calm era un equip jove, amb molts canvis i ells només eran 7. Sort que al final el Makus va decidir afegir-se a la festa i tothom va poder tenir més minuts de descans. Això ens va permetre administrar forces i arribar al l'últim quart amb marcador molt còmode: 50-31.

Tot i el darrer esforç dels rivals, a manca de 3 minuts els Kings aconseguien la màxima diferència al marcador: 59-38, gràcies sobretot a la direcció magistral de un Riki força inspirat. Als darrers minuts, el cansament (i sobretot l'arbitratge compensatori), van escurçar les diferències fins al marcador 59-42.

Aquesta victòria ens ha donat el passi a la segona fase com a segons de grup, per darrera dels més que probables guanyadors de la lliga. però això no s'atura. Dijous tot comença de nou. Força Kings!