dimarts, 4 de juny del 2013

A un pas de la final

Sacromonte Kings 75 - Basquet Damm 48

Després de una eliminatòria de quarts molt plàcida Sacromonte arrivaba a semifinals amb molta confiança a les seves possibilitats. Tot i les baixes de l'Andreu i el Marçal, l'equip semblava molt en forma

Al primer quart Sacromonte va sortir molt concentrat i mica en mica va anar obrint distància al marcador. L'equilibri dintre-fora funcionava a la perfecció sobretot gràcies a l'encert de l'Ander i el Dani. La defensa de Basquet Damm estava patint i els kings ho van saber aprofitar. Al final del quart Sacromonte ja dominava 20-12 al marcador i tot semblava que anava de cara.

El segon quart va ser un autèntic recital dels kings. Basquet Damm va provar a tancar la seva defensa per aturar als pivots sacramontins. Però el Dani i l'Ustrell es van encarregar de destrossar aquesta defensa a base de penetracions i de tirs exteriors. Un triple final de l'Ander va permetre als kings doblar al marcador a Basquet Damm al final de la primera part: 50-25. Va ser el quart perfecte!

Semblava que tot estava decidit, però a la segona part l'arbitre va decidir que el partit s'havia d'equilibrar i va començar a xiular descaradament a favor de l'equip que anava al darrera al marcador. Els pivots de Sacromonte rebien un munt de faltes que mai eren assenyalades i en canvi, eren castigats amb personal cada vegada que havien de defensar. Va ser un quart ple d'imprecisions i nervis on només els homes exterior van poder anotar. A pesar de tot els kings van saber mantenir el seu avantatge gràcies a una gran defensa i van arribar al final del quart amb un marcador de 61-34.

Al darrer quart, l'arbitratge va continuar amb la mateixa línia. Els kings estaven sent castigats amb el doble de faltes que el rival però mai no van perdre mai el control del partit. Comandats per un Jac molt motivat van saber jugar amb molt de cap i no perdre mai els nervis. Però l'arbitre va voler ser protagonista fins al final. A la darrera jugada de partit va acabar esbroncant de mala manera al Riki per queixar-se d'un cop que havia rebut a la boca i que el col.legiat no va voler veure. Patètic. Al final 75-48 i Sacromonte a un pas de la seva primera final.

Un altre partit on els kings van estar a un gran nivell. L'Ander va ser el MKI destacat del partit amb 15 punts, 14 rebots i 3 assistències. Els kings van assolir els 109 punts de valoració global, amb un domini total del rebot i amb 29 assistències!!! Però tot això no haurà servit de res si no es guanya avui. Recordem que la eliminatòria és al millor de 3 partits i que no ens podem refiar. Avui caldrà jugar al 100% si volem arribar a la desitjada final. Sisla!

Parcials: 20-12 / 30-13 / 11-9 / 14-14