dilluns, 3 de juny del 2013

Tràmit

Sacromonte Kings 80 - 300 39

Amb un avantatge de 60 punts a l'anada el partit de tornada contra 300 no passava de ser un simple tràmit. Tot i això els kings s'ho van prendre molt seriosament i van sortir a jugar com si s'estiguessin jugant la classificació.

La sortida de Sacromonte va ser espectacular. Un triple de l'Andrés va ser el desencadenant d'un parcial de 14-2 que posava molt de cara el partit en només 10' de joc. L'encert exterior de l'Andreu i del Marc permetia al pivots de Sacromonte jugar amb certa comoditat.  Tots els kings a pista anotaven amb facilitat i 300 no veia la manera d'aturar aquell allau de joc. El marcador al final del primer quart deixava ben a les clares el que s'estava veient a la pista: 19-5.

A la sortida del segon quart, un altre parcial de 13-2 posava als kings 32-7 al minut 8' del segon quart. Restava tota una vida i el partit estava ja decidit. Sacromonte va aprofitar per provar noves variants defensives. Això va provocar uns certs desajustos, que junt a la manca d'encert de cara a cistella, va permetre a 300 retallar diferències. Un parcial en contra de 0-9 deixava el marcador en 40-21 al final de la primera part

A la represa Sacromonte va sortir més endollat i va signar un altre parcial de 13-2. El Miku i el Diego aprofitaven la seva superioritat física per anotar amb facilitat. Mentre que la defensa 1-3-1, molt més ajustada, frenava tots els atacs de 300. La eliminatòria estava més que guanyada i Sacromonte s'estava divertint a la pista.

Al darrer quart els kings van sortir més relaxat i el joc es va convertir en un intercanvi de canastes a totes dues cistelles. Fins que van retornar a pista "els cunyats" i van destrossar a la defensa rival. Tot un festival d'assistències del Jac per un Aleix que va retornar en plena forma. Entre tots dos van signar un parcial de 12-2 va servir per arribar al final del partit amb un marcador de 80-39. Tràmit superat

El partit va ser molt net, sense gaires faltes. Tothom va anotar, tret del patriarca que devia tenia el cap ja al Primavera Sound i no va donar una a dretes. L'Andrés va ser el KMI del partit amb 24 punts, seguit molt de prop per l'Aleix, el Diego i el Gus. 128 de valoració total en un partit sense més història.

Parcials: 19-5 / 21-16 / 22-6 / 18-12