dimecres, 2 de març del 2011

En quadre

Sacromonte Kings 27 – UTE basket 36

Els Kings acusen les baixes i trenquen la ratxa de victòries per la manca de capacitat anotadora, tot i realitzar una excel•lent defensa.

Els Payos es van presentar al partit amb 6 baixes: l’Arnau, l’Ander, l’Andreu el Ceti, en Jac i l’Aleix. La cosa no pintava bé, i per acabar-ho d’adobar el Marçal, només entrar en pista, va notar unes molèsties i es va afegir a les baixes. (7-12 al primer quart)

Sacromonte tenia 7 efectius. Amb aquest panorama, els Kings van optar per la tàctica conill, defensa zonal i partit a pocs punts per veure si al final teníem opcions. I la veritat és que el control defensiu era notable. Els Sacros no deixaven sortir al contraatac a UTE basquet i defensaven amb intensitat, només el numero 9 d’UTE basquet era capaç de trobar fissures (13-22) a la mitja part.

Els Kings estaven aconseguint portar el partit on volien, però no trobaven recursos en atac, al fet de tenir les baixes dels homes amb més capacitat anotadora es sumava la mala sort en el tir. Els Payos entraven en col•lapse, no era el dia del Riki tampoc, i al tercer quart no van anotar fins el minut 8! Es llavors quan va sortir la figura de l’Andrés que va encadenar un parell de contraatacs consecutius que el Gus consolidava en un parcial de 6 a 0 que situava el marcador 20-28 al final del tercer quart.

Només començar l’últim quart els payos anotaven dos punts i es situaven a 6! Però llavors el Riki era expulsat per 5 faltes. Al tram final els Kings van acusar el cansament, i amb només 5 efectius no hi va haver possibilitat de victòria.

No obstant, magnifica defensa durant tot el partit i molta concentració. Sens dubte ahir no vam perdre per falta d’actitud vam perdre per falta d’inspiració, i ja se sap, la inspiració ve quan ve. El més important és que malgrat el quadre en que ens vam trobar ahir vam aconseguir competir el partit fins al final.

Parcials: 7-12 / 6-10 / 7-6 / 7-8

Força Sacro!

3 comentaris:

Gus ha dit...

Jac t'oblides de la baixa del Dani, que tot i que va venir a donar-nos suport no va poder trepitjar la pista!
Andreu que va passar? Necessitavem la teva inspiració exterior... Mira que si no hi ha excusa haurem de treure la targeta groga!

Ahir realment no hi va manera de que les pilotes entressin. Semblava un partit de balonmano!

Això sí ens hi vam deixar la pell!

c.e.t.i.n.a. ha dit...

Atenta la companyia: Primera rajá de la temporada.

Perdre un partit quan l'altre equip només ens fa 36 punts és absolutament ridícul. I la culpa no és precisament dels que es van presentar a jugar. No pot ser que amb 3 lesionats a l'equip hi hagin tantes absències!!!! Trobo que comença a haver una perillosa manca de compromís. Vosaltres no?

Apa, ja està dit.

Gus ha dit...

Ceti, jo crec que en aquest cas no toca perquè totes crec que eren baixes justificades: Ceti lessionat, Jac lessionat, Dani lessionat, Aleix amb grip, Cortada amb grip, Arnau ja va dir que els dimarts en general no pot, Andreu ummmhh... suposo que té excusa ni que sigui que s'adorm pels racons...

I jo ja vaig dir en al mail anterior que les baixes no són excuses! No vam tenir un dia inspirat i estaven negats de cara a cistella i punt

Una altra cosa és ... a veure si faig una entrada al respecte.