dijous, 24 de març del 2011

S’escapa de les mans

Sacromonte Kings 60 – Ho sen team 68

Desprès de fer una primera part impecable, els Kings s’encallen en atac i perden un partit molt disputat i amb grans dosis de basket en estat pur.

Com ja va sent habitual, els Payos es presentaven amb nombroses baixes, potser aquest cop amb més de les habituals i tot. 7 Jugadors, amb ningun base pur, i amb la reaparició del Ceti desprès de la lesió de menisc. Ho sen team, en canvi disposava de jugadors nous respecte la primera volta, sobretot d’un paio de quasi 2 metres que a la ronda d’entrades ja feia por de veure com es movia.

No obstant Sacromonte va sortir a per totes, molt concentrat, i demostrant que podia competir contra un dels equips forts de la lliga malgrat les baixes, 12-17 al primer quart.

El segon quart va ser per emmarcar, malgrat la potencia del rival els Kings van atacar de meravella, realment aquest quart hauria de ser un referent per l’equip en la vessant ofensiva: El Riki, l’Andrès i el Miku penetraven per la línia de fons amb força i convicció, l’Ander enxufava tot el que tirava de mitja distància, i si algú fallava allà estava el Gus per agafar el rebot ofensiu i anotar 2 punts més. Bonic, bonic, se’m queia la bava. 25 a 17 de parcial, que si no fos pel crack de 2 m de Ho sen team hagués estat se’ns dubte un parcial bastant més escandalós. (37-34 pels Kings a la mitja part)

Al tercer quart els Kings sortien igual d’inspirats, un triple del Cetina donava la màxima avantatge als paios 6 amunt. El partit, tenia un nivell altíssim i els dos equips endurien cada cop més les defenses per endur-se el matx. En aquest moment l’àrbitre va castigar els paios amb un parell de jugades discutibles que Ho sen team va aprofitar per remuntar i sortir al contraatac. El Riki i el Miku tornaven la moneda amb tirs exteriors, però es començava a notar el cansament i els Kings acabaven el quart 7 avall. (49-56)

A l’últim quart el nerviosisme va fer que els Payos sortissin desorganitzats i amb poques idees ofensives, i Ho sen team va obrir més forat. L’Ander es resistia a torçar el braç i clavava un nou triple; però es notava el desgast de jugar amb 7 jugadors. El Crack d’Ho sen team va arribar més fresc al final i això va ser decisiu. Els Sacros ho van intentar fins al final amb defensa individual pressionant però no hi va haver opció.

Llàstima, perquè els Kings van mostrar varies dosis de joc excel•lent. Destacable el partit del Miku, reivindicant-se en la posició de 3 . Tan sòls va faltar una mica d’aire per poder mantenir el ritme que exigia el partit. Toca aixecar-se perquè venen partits igual de difícils.