dimecres, 2 de març del 2011

What happens amb el cinquè temps??


Ai mi arma! no sé que ens està passant? Ens està succeïnt com la España que se desmiembra? Ens fem vells?

Ahir només 3 vam estar jugant al 5è temps, però és que la setmana passada deviem estar tots eliminats per faltes perquè no es va jugar, i si no em falla la memòria la setmana anterior tampoc!

Ozú mis payos! que això no potser! Jugar a la segona hora no pot ser excusa, que la temporada passada tots els partits eren a les 22 h i crec que la birreta post-partit no va faltar mai! Però ahir ni l'hora era excusa!

Que la cohesió i el bon rollo passa per mantenir els bons costums. Està clar que l'equip necessita del retorn del patriarca perquè ens foti unes quantes collejas i... i que alguns menbres de l'equip recuperin la mobilitat noturna (ai Ceti, Ceti... com es troba a faltar el teu cotxe i aquella disponibilitat...) (perdoneu però algú ho havia de dir!)
Aixíq ue faig una crida per garantir la supervivència del 5è temps i ajudar als nostres amics " el Rey de Tapas"... per nosaltres "The King of Tapas" a superar aquesta crisi que ens estreny a tots.
Apa, FORÇA SACRO i amunt els ànims que el proper... contra CAN CARLOSES no ens podem plantejar un altre resultat que no sigui una victòria SACRA... així que aneu reservant-vos pel proper dilluns a les 21h!

1 comentari:

c.e.t.i.n.a. ha dit...

Collons, no havia caigut! Tot és pel Patmòbil*!!!


*Pat, de patriarca (per si algú no ho havia pillat)