dimecres, 30 de març del 2011

Lleig

Kings 27 – Labios 46

Sacromonte pateix la segona derrota consecutiva en un partit on van dominar les defenses i els contactes, en part, propiciat per el criteri arbitral marcat.

Podríem considerar el partit anterior contra Ho sen team i el d’ahir contra Labios, com el dia i la nit. Contra Ho sen team es va veure basquet del bo, joc fluid i esportivitat, ahir va ser tot el contrari.

Els Kings van sortir concentrats i es van endur el primer quart amb una defensa impecable, i utilitzant el tir de 3 i de mitja distància per anotar, tot i les dificultats defensives que se’ls plantejaven.

Al segon quart, Labios va endurir la defensa, i va començar a desgastar els Kings a base de contactes sense pilota, i alguna que altre acció marrullera quan no estaven en l’angle de visió de l’arbitre. El colegiat, va permetre aquest joc i el partit es va enfosquir de cop, 16-25 a la mitja part.

Al tercer quart, la cosa va anar a més, els Kings defensaven amb força i concentració i Labios tornava la moneda amb faltes contundents al límit de l’antiesportiva. Els nervis sortien a la pista al veure que era difícil jugar a basquet en aquestes circumstancies. I el coach saltava de la banqueta en una acció en que tres jugadors de Labios baixaven les mans en una penetració de l’Aleix i en que l’arbitre no pitava res. Técnica a l’entrenador.

De res va servir la tècnica, l’àrbitre va seguir amb el mateix criteri. La intensitat defensiva dels Kings era sempre falta, i Labios només era sancionat quan feia alguna acció de perill per la integritat física dels payos. D’altre banda, els Kings, desconcentrats perdien pilotes incomprensibles, i el partit acabava amb una clara derrota.

Dades significatives:

- Crec que tothom estarà d’acord que Labios és l’equip més brut contra el que em jugat, doncs, només van cometre 12 faltes per les 24 dels Kings. Espectacular!
- Segona dada rellevant, de les 5 derrotes que portem a la segona fase, 4 han estat amb l’arbitre d’ahir a la pista.

Reclamacions estèrils apart, estar clar que em de solucionar com sigui el tema de les pilotes perdudes, definitivament és la nostra principal creu. I no pot ser que donem aquesta avantatge al rival.