dimarts, 15 de març del 2011

Victòria sense suar la samarreta

Sacromonte Kings 2 – Amigos de los arbitros 0

Ahir els Amigos de los arbitros no es van presentar al partit i, a sobre, no van avisar. Aquestes situacions són promocionades pel reglament de la lliga, ja que si un equip no es presenta puntua un punt igualment i perd 2-0.

La victòria 2-0 trobo que és justa per l’equip que es presenta, ja que si es plantegessin victòries més amplies, la resta d’equips es podrien queixar. Però trobo injust que no es castigui més a l’equip que no fa l’esforç d’ajuntar un mínim de 4 jugadors i dignar-se a presentar-se.

D’aquesta manera, més d’un cop i de dos, els equips que tinguin nombroses baixes, que sospitin que poden rebre una pallissa aquell dia, o que els hi faci mandra anar a jugar, simplement es quedaran a casa sense tenir en compte les circumstancies de l’equip contrari.

En canvi, si no es dones cap punt a l’equip que no es presenta, la situació seria més justa, i estic segur que aquesta situació no es repetiria tant sovint.

En fi, queda clar que el que volíem nosaltres ahir era jugar contra Amigos de los arbitros. Però com que no va poder ser, com a mínim ens emportem la victòria i l’average contra aquest equip.

5 comentaris:

Gus ha dit...

Totalment d'acord!
Per altra banda, la jornada d'ahir ens va oferir un partit igualat, que només es va decidir en l'últim moment i per la mínima.
Jugaven els Sacro contra els Kings, amb un equip titular de luxe a totes dues bandes!
Reaparició del Ceti després d'uns quants mesos de baixa... i també reaparició del Jordi que va estrenar l'equipació! aah i l'Andreu venia amb ganes de competir però com ja li ve passant aquest temporada li va tocar paxangueta.
En Jac ens va donar instruccions per la defensa en individual i el Miku ho va aplicar em va fer la vida impossible en defensa... mentre que en atac el que em desesperava era l'Ander, que jo no sé com defensar-lo.
Batalla aferrisada entre l'Andreu i Diego... amb un Diego supercombatiu.
Al final, en Jordi es cascava un triple que els posava un amunt, però en un contratac l'Arnau tornava a deixar les coses a puesto... amb un marcador prou alt (48-49) tenint en compte que els Sacros i els Kings s'enfrontaven a la segona millor defensa de la lliga!

miku ha dit...

va estar guapa la patxanga, sí - va valdre molt la pena; llàstima que no s'apuntés més gent al 5è temps; molt content de tornar a veure el ceti a la pista, i el jordi estrenar la samarreta.
un comentari de suport per animar en jac que, sabent la passió que té per això del basket, li deu resultar molt cru haver de veure els braus desde la barrera.
FORZA MÍSTER

c.e.t.i.n.a. ha dit...

Va estar de conya, nois. Tot i que em va tocar marcar al putu correcaminos Andrés i al final ens vam anul.lar mutuament. Juas!

Ah, i un record especial pel Marçal que avui surt de l'Hospital. El cinqué temps sense ell o és le mateix.

Gus ha dit...

Això, això homenatge als nostres homes que estan passant uns moments difícils!
Pel proper partit ens podem fer unes samarretes d'homenatge com van fer els del Barça amb el Pete... :)

Ostres, Miku, jo crec que els 40 t'estan t'estan provant... auguro unes estadístiques increchendo! aah i profito per tornar-te a felicitar! Ja tenim dos quarentons a l'equip!!!

Gus ha dit...

Atenció a l'homenatge que van fer al partit Avi-Tutankamon (mireu el blog de Tutankamon)