dimecres, 23 de maig del 2012

El partit que va tornar el Pol

Sacromonte Kings 71 - AVI 58

Tots els kings tenien ganes de veure el debut del ex-jugoplàstic Pol. I això es va notar a la convocatòria. Nomès el Marçal, i per que estava fora, s'ho va perdre. Per primera vegada a la temporada va haver overbooking a la banqueta sacra. I els sacrificats van ser l'Andreu i el Jac que, com que estaven una mica tocats, van optar per assolir les funcions d'entrenadors.

Matrix Ustrell va començar el partit fent de les seves i posant en avantatge a Sacromonte 4-0. Però un parcial de 0-7 d'AVI deixava ben a les clares que els iaios venien disposats a plantar cara. De fet, els kings no van tornar a posar-se pel davant fins al minut 11' quan el marcador reflexava un ajustat 12-11. El Dani i l'Ander comandaven les operacions en atac i gràcies a ells els kings van arribar al final del primer quart amb un mínim avantatge 16-13.

AVI va sortir a per totes i es va tornar a posar pel davant 18-19. Però el Dani i l'Ander estaven en ratxa i van respondre amb un contundent parcial de 14-6 que deixava el marcador 32-25 a la mitja part i que feia pensar que la segona part podria ser més tranquil.la.

Res d'això. A partir d'aquí va començar el recital de l'arbitre, que va fer tot el possible per igualar el partit matxacant als kings amb faltes i més faltes. Al minut 5' li va assenyalar la cinquena personal al Gus, un paio que no acostuma a carregar-se de faltes. En canvi a l'altre cistella el criteri era ben diferent. Permissivitat absoluta amb tot tipus de contactes i fins i tot agafades. 52-42 al final del quart i gràcies, per que AVI va fallar 3 dels 4 darrers 4 tirs lliures dels que va disposar.

La banqueta dels kings estava emprenyadíssima i el Miku va saber canalitzar tota aquella ràbia per fer que Sacromonte es centrés en el joc i deixés de banda l'actuació arbitral. Especialment destacat va estar el Dani, que va agafar la responsabilitat en atac, i amb 10 punts va portar als kings a la victòria final per 71-58, un marcador que no reflexa la igualtat que es va veure a la pista. Ah, i primera cistella del Pol! Benvingut company.

Al final 21 faltes en contra i 13 a favor. Victòria de mérit que obre les portes dels play-off's a Sacromonte, però que caldria reafirmar amb una victòria contra Grillos. Clar que això ja serà una altra història.

Parcials: 16-13 / 16-12 / 20-17 / 19-16