dimecres, 30 de maig del 2012

Grande Finale

Sacromonte Kings 60 - Grillo's 47

Sacromonte era conscient de que, tot i estar ja classificats pels play-off's, la victòria era molt important per evitar en el creuament de quarts als equips més forts. Encara que en una lliga tant igualada com està sent la d'aquest any no es pugui dir que hi hagin equips més fàcils que d'altres. Com ja s'ha demostrat qualvesol equip és capaç de guanyar als millors i sembla que no hi ha un favorit clar favorit de cara a la final.

Els kings van sortir a la pista molt concentrats i gràcies a un gran treball defensiu van anar ampliant mica en mica el seu avantatge: 6-2, 9-4, 13-4,... Grillo's no trobava la manera de trencar la defensa rival i sort van tenir de que l'únic king inspirat en atac va sera el Dani, que amb 9 punts va ser l'encarregat de portar al kings a dominar el primer parcial 16-9.

Al segon quart Grillo's va canviar a defensa individual i en 8' va aconseguir posar-se només un punt avall: 19-18. I encara que la superioritat en rebot de Sacromonte era total, tant en defensa com en atac, el percentatge de tir dels kings era tant dolent que no aconseguien distanciar-se al marcador. Afortunadament el Pol i el Ustrell van agafar el relleu anotador al Dani i van mantenir un mínim avantatge al final del quart: 26-25.

A la represa Grillo's va augmentar un punt la seva pressió defensiva i va començar a controlar el tempo del partit. Sacromonte patia i perdia moltes pilotes per culpa de la precipitació. Mentre que en defensa es veien obligats a fer moltes faltes per no concedir cistelles fàcils. En aquest moment tant delicat del partit va aparèixer un enorme Jac que amb dues cistelles consecutives i un increïble triple final sobre la botzina va permetre als kings igualar el marcador 37-37 al final del tercer quart.

El partit començava de nou, però Grillo's s'havia desgastat molt amb la seva defensa individual i ho va acabar pagant al darrer quart. Sacromonte, liderats per un Pol molt actiu tant en defensa com en atac, va signar un parcial de 18-3 que va deixar el partit totalment decidit quan encara restaven 5'. D'aquí al final l'únic remarcable va ser la recuperació anotadora de l'Andreu, que amb un triple al darrer segon va deixar el marcador final en un enganyòs 60-47.

Va ser un gran partit per culminar una espléndida segona volta de campionat. Veient el resultat final podria semblar que els kings van tenir un partit còmode. Res d'això. Va ser un partit força disputat que no es va decidir fins al fina,l i on els kings van tornar a demostrar que l'equip continua creixent dia a dia. Els kings ja son a quarts i s'ho juguen tot a un únic partit, contra aquest mateix rival, encara que aquesta vegada no podran comptar amb la gran aportació del Pol. Vinga Sacros, que el límit és el cel!

Parcials: 16-9 / 10-16 / 11-12 / 23-10