dijous, 26 de maig del 2011

2 jornades... molt per decidir

Així tenim la lluita del play-off, queden dues jornades i un partit pendent entre Carloses i Grillo’s (*), i suposant que Carloses i que Grillo’s han guanyat a los Amigos de los árbitros.

Can Carloses (1)
tenen assegurada la primera plaça encara que perdessin els 3 partits que els hi resten ja que tenen el basquet average particular Ho sen team que són els únic que els poden igualar en punts.

Ho sen team (2-3-4)
només s’assegura la segona plaça si guanya tots dos partits o bé guanya l’enfrontament amb Grillo’s o guanya contra Titanics i Grillo’s per algun dels seus partits. Seria tercer si guanya contra Titanics i perd contra Grillo’s i aquest guanya els altres dos partits que li queden o bé perd contra Titanics i Grillo’s només perd contra Carloses. Finalment podria arribar a ser quart si perd els dos partits i Labios guanya a Grillo’s i aquest a Carloses. Així que tot apunta a que podrà ser segon!

Los Labios (2-3-4-5)
Podrien arribar a ser segons si guanyen els dos partits i Ho sen team els perden tots dos. Guanyant contra Grillo’s s’asseguren com a mínim la tercera plaça. Si perden contra Grillo’s necessiten guanyar l’altra partit per assegurar-se la quarta plaça, i poden arribar a ser cinquens si perden tots dos partits i Hostafrancs guanya els seus dos partits. Tot apunta a un tercer o quart lloc.

Grillo’s (2-3-4-5)
té una mínima possibilitat de ser segon però per això ha de guanyar els 3 partits o bé perdre amb Carloses però esperar que Ho sen team perdi contra Titanics, superant-los per basquet-average particular. Serà tercer si perden contra Labios però guanyen contra Carloses i Ho sen team o bé guanyant a Labios i Carloses... S’asseguren la quarta plaça amb una única victòria. Si perden tots els partits també s’asseguren la quarta plaça si els Sacros perdem algun dels partits (tenen guanyat el basquet average amb Hostafrancs). Però podrien arribar a caure a la cinquena posició per basquet average particular si els Sacros guanyem els dos partits i ells els perden tots 3. Apunten a una tercera o quarta posició però tot pot passar!

Sacromonte King (4-5-6)
Es pot aspirar a la quarta plaça si es guanyen els dos partits que queden (Yes we can!) i Grillo’s perdés tots tres. Guanyant els mateixos partits que Hostafrancs ens assegurariem com a mínim la cinquena plaça (per basquet average particular) i podriem acabar sisens si finalment.

Hostafrancs (5-6)
El màxim que poden aspirar és a la cinquena plaça (tenen perdut el basquet average amb Grillo’s), i per assolir-la haurien de guanyar un partit més que les Sacros. Apunten a la cinquena o sisena plaça però dependran dels nostres resultats.

Ute Basquet (7)
Tenen assegurada la setena plaça independentment dels resultats

Aquiles Talone / Amigos de los arbitros / nyBA / Titanics (8 o fora)
Aquests equips lluiten per aquesta última plaça d’accés al play-off i Aquiles i Amigos parteixen amb una certa avantatge però sembla que els que tenen més possibilitats serien Amigos... Ja es veurà perquè hi ha alguns enfrontaments directes!

En definitiva, sembla que tot apunta que a quart ens haguem d’enfrontar a Grillo’s o Labios, i hi ha alguna remota possibilitat de que ens toqui Ho sen team... tots els durs, però com diu el Dani podem aspirar a tot!

(*) També podria estar pendent el nostre partit contra Grillo’s però segons les classificacions publicades per TotBasquet aquest partit ens el van donar com a guanyat als Sacros.

1 comentari:

c.e.t.i.n.a. ha dit...

(*) Em sembla a mi que el partit amb Grillo's ja el podem donar per jugat. Jo, per evitar que ens agafin més mania, no insistiré més a Tot Bàsquet